Today’s Kicks: Μια εφαρμογή διαφορετική από τις άλλες!

Έχετε εμμονή με τα παπούτσια; Θέλετε να μοιραστείτε την αγάπη σας με ανθρώπους από όλο τον κόσμο που έχουν το ίδιο πάθος με εσάς; Η τεχνολογία φρόντισε για εσάς μιας και συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με την μόδα με αποτέλεσμα την δημιουργία του Today’s Kicks.

Aναλυτικότερα πρόκειται για μία εφαρμογή του iPhone και μία ιστοσελίδα με ευρηματικό τίτλο, όπου άνθρωποι ανεβάζουν φωτογραφίες (σε πραγματικό χρόνο) με κεντρικό πλάνο πάντα τα αγαπημένα τους παπούτσια.

Τρείς λέξεις περιγράφουν την εφαρμογή αυτή:

1)Μοίρασε, 2)Ανακάλυψε και 3)Αγάπησε

Μοίρασε: Αν φοράς κάποια παπούτσια που πιστεύεις ότι αξίζει να προβάλεις, βγάλε εκείνη την στιγμή μια φωτογραφία και ανέβασε την μέσω της εφαρμογής (αφού την έχεις κατεβάσει πρώτα) αλλά και μέσω του twitter (#todaysKicks). Πρόσθεσε το σχόλιο σου όσον αφορά την περιγραφή ή την μάρκα του υποδήματος ή ότι άλλο συναίσθημα μπορεί να σου προκαλεί η φωτογραφία. Επίσης μπορείς να προσθέσεις και την ακριβή τοποθεσία σου.

Ανακάλυψε: Ανακάλυψε μέσω της εφαρμογής και του twitter άλλα παπούτσια που μπορεί να λατρέψεις όπως επίσης την πηγή τους ή ποια είναι η δημοφιλέστερη τάση που επικρατεί στα παπούτσια.

Αγάπησε: Αν σου αρέσουν παπούτσια άλλων χρηστών δείξε την αγάπη σου και την προτίμησή σου πατώντας το κουμπί love. Έτσι εύκολα και γρήγορα μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή πόσοι έχουν δεί και έχουν «αγαπήσει» τα δικά σου παπούτσια.

Χρήσιμες Πληροφορίες για την εφαρμογή Today’s Kicks:

Για το twitter κάντε κλικ ΕΔΩ
Κάντε like στο facebook ΕΔΩ
Για το blog πατήστε ΕΔΩ
Για την επίσημη ιστοσελίδα με νέα και πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ
Μέσω iTunes μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή ΕΔΩ

Αν σας άρεσε η συγκεκριμένη εφαρμογή, δεν έχετε παρά να την κατεβάσετε και να αρχίσετε να ποστάρετε τα αγαπημένα σας παπούτσια τώρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα