Τι θα βάλω στο πρώτο ραντεβού του χειμώνα

Οι χαμηλές θερμοκρασίες, το κρύο φέρνουν πάντα πιο κοντά τους ανθρώπους. Γενικά, ο χειμώνας είναι μία εποχή που ευνοεί την δημιουργία σχέσεων και φλερτ. Έχεις ήδη βρει τον χειμωνιάτικο έρωτα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού; Αναζητάς τρόπους και συμβουλές για το ντύσιμο σου ώστε να σαγηνεύσεις το αντίθετο φύλλο; Μην ανησυχείς για τίποτα. Παρακάτω θα βρεις πιθανά μέρη που ίσως βρεθείς με το έτερον σου ήμισυ όπως επίσης και τα outfits που θα πρέπει να έχεις φορέσει σε κάθε περίπτωση.

Στο δείπνο

Όταν

θα ετοιμάζεσαι για ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφο σου, η εμφάνιση σου θα είναι θα πρέπει να είναι κομψή και προσεγμένη. Απέφυγε τις υπερβολές και επέλεξε να φορέσεις ένα καλαίσθητο και σοβαρό σύνολο.


Αμάνικο εντυπωσιακό φόρεμα (69,00 €) [Περισσότερα]
Ψηλοτάκουνη γόβα για μοναδικές εμφανίσεις (79,00 €) [Περισσότερα]
Καπιτονέ τσάντα με αλυσίδα (39,00 €) [Περισσότερα]
Εντυπωσιακό βραχιόλι (14,90 €) [Περισσότερα]

Στο cinema

Αν έχετε επιλέξει να δείτε μία ρομαντική ταινία, φρόντισε το ντύσιμο σου να είναι πιο χαλαρό και άνετο. Επέλεξε ένα βολικό jean και συνδύασε το με αγαπημένα σου αξεσουάρ.


Χαλαρό και άνετο jean (79,00 €) [Περισσότερα]
Attrattivo γκρι μπλούζα (35,50 €) [Περισσότερα]
Eντυπωσιακά μποτάκια (169,00 €) [Περισσότερα]
Κολιέ D&G (149,49 €) [Περισσότερα]

Για σκι

Αποφασίσατε να πάρετε τα βουνά και να εξασκηθείτε στο κατεξοχήν χειμωνιάτικο σπορ, το σκι; Επέλεξε ένα προσεγμένο αθλητικό στυλ και θα βγεις ασπροπρόσωπη.


Κομψό και άνετο φούτερ (46,00 €) [Περισσότερα]
Εντυπωσιακή φόρμα με κουμπιά (47,00 €) [Περισσότερα]
Ugg οι καταλληλότερες μπότες για το βουνό και όχι μόνο [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα