Αυτές οι τάσεις είναι 40 ετών και εξακολουθούν να είναι hot!

11:32 2/3/2018 - Πηγή: Ntynomai

Είμαι οπαδός της μόδας της δεκαετίας του '70 -η εποχή που δημιούργησε μια σειρά από τάσεις που εξακολουθούν να αντέχουν έως σήμερα και όλοι γνωρίζουν το ξεχωριστό στυλ αυτής της δεκαετίας. Σκεφτείτε την τρέχουσα εμμονή μας με τις λαμπερές μπότες πάνω από το γόνατο, τα εντυπωσιακά τυπωμένα φορέματα, το βελούδο και το crop top, τις μπλούζες Boho και τις midi φούστες. Ενώ η δεκαετία

του '70 εμφανίζεται στα διασημότερα runways κάθε δύο σεζόν, υπάρχουν πάντα στοιχεία της στους δρόμους αν κοιτάξετε προσεκτικά.

Σκεφτείτε τα εμβληματικά ονόματα σχεδιαστών που έμειναν ανεξίτηλα στην ιστορία κατά τη διάρκεια αυτής της δεκαετίας, όπως ο Yves Saint Laurent, ο Karl Lagerfeld και η Diane von Furstenburg. Ήταν μια περίοδος όπου η μαζική αγορά και οι τάσεις στη μόδα ήταν πιο άμεσα διαθέσιμες. Αυτή η λαμπερή περίοδος παρήγαγε, επίσης, ένα πλήθος αξέχαστων προσωπικοτήτων του στυλ. Σκεφτείτε τη Farrah Fawcett, τη Grace Jones, τη Diana Ross, την Cher και την Debbie Harry. Και αυτό που θα παρατηρήσετε όταν κοιτάζετε πλάνα από τα ‘70s είναι ότι πολλές στιγμές «ρετρό» μόδας εξακολουθούν να εφάπτονται και στο σήμερα!

Το παντελόνι του ταγιέρ

Ενώ το παντελόνι ταλαντεύεται μέσα και έξω από τη δημοτικότητα, αυτή τη στιγμή του δίνεται μεγάλη έμφαση από τους λιανοπωλητές και τις εβδομάδες μόδας. Βλέπουμε τη διαχρονική εξέλιξή του από τις εφημερίδες μόδας πίσω στο ’70 έως την (θεά) Rosie Huntington-Whiteley που ροκάρει το πορτοκαλί σακάκι με το αντίστοιχο παντελόνι του.

Matching look

Από την πασαρέλα έως τα μαγαζιά της γειτονιάς μας, το matching look κυριάρχησε φέτος, τόσο στα καθημερινά, όσο και στα πιο επίσημα looks. Τι είναι το matching look? Ίδιο χρώμα, υφή και στυλ του τοπ με το κάτω μέρος του outfit. Το έχουμε δει κατά τη δεκαετία του 1970 στη Cher και τώρα στην σύγχρονη εκπρόσωπό του την Bella Hadid.

Over the knee boots

Σημείωση: Δεν είναι μόνο οι μπότες των 70's το σωστό είδος pull-on style για να ταιριάζει στις σημερινές απαιτήσεις του #OOTD, αλλά είναι ιδιαίτερα το λευκό σαν χρώμα, καθιστώντας τες διπλά αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, επηρεασμένo καθαρά από τα 70s.

Denim φορέματα

Η δύναμη του “denim dress” ζει. Είτε επιλέξετε τη δική σας κοντή και χαρούμενη εκδοχή με αντίστοιχες πλατφόρμες, όπως το μοντέλο της δεκαετίας του '70, ή αποφασίσετε κάτι πιο γεμάτο, η απλή χρήση αυτού του απλού αλλά ιδιαίτερου υφάσματος, μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ρούχο να συνδυαστεί εύκολα μαζί του. Το εμπιστεύεται ακόμα και η Pippa Middleton, εσύ;

ΠΗΓΗ: whowhatwear
Keywords
Τυχαία Θέματα