Αισιοδοξία και καλή χρονιά!

Νέος χρόνος, δεν μπορείτε να πείτε, είδαμε και άσπρες μέρες με το χιόνι να μας συντροφεύει και το κρύο να εισβάλλει επιθετικά στην καθημερινότητά μας, εξάλλου αυτό δεν επιζητάμε κάθε Χριστούγεννα, να έχουν το κλίμα που τους αρμόζει. Νέα χρονιά και νέες προσδοκίες, αν και πια για να είμαι ειλικρινής έχω την αίσθηση πως οι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους. Κάθισε απλά στο παράθυρο ενός λεωφορείου και παρατήρησε τον κόσμο έξω και

μέσα σε αυτό. Κατεβασμένα κεφάλια, μάτια χαμηλά, σκέψεις να ταξιδεύουν, ελπίδες που διαψεύστηκαν. Από την άλλη σκέφτομαι όλα αυτά που χάσαμε και λέω μέσα μου τουλάχιστον να μην χάνουμε ανθρώπους, να μην χάνουμε σχέσεις, να μην χάσουμε τον εαυτό μας.

Όμως τελικά, αν κοιτάξουμε μέσα μας θα καταλάβουμε πως κανείς δε μπορεί να σταματήσει τα όνειρα, δεν μπορεί να στερήσει την ελπίδα, αφού είναι στην φύση του ανθρώπου να ζει, να ερωτεύεται, να κάνει παιδιά, να γελά, να αγωνίζεται, να ποθεί, να μοιράζεται, να νιώθει. Κρίση ξε-κρίση λοιπόν θα συνεχίσουμε με πάθος να ερωτευόμαστε, να ακούμε τραγούδια που τσιμπούν την καρδιά μας, να παντρευόμαστε, να κάνουμε παιδιά, να βγαίνουμε με τις φίλες μας και να κουτσομπολεύουμε, να κάνουμε τα πράγματα που αγαπάμε, να αντιστεκόμαστε και κυρίως να μην κοιτάμε πίσω αλλά να κοιτάμε μπροστά.

Keep walking

Αυτή τη χρονιά έχεις χρέος να βάλεις το χέρι σου να την κάνεις καλύτερη από την προηγούμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα