Φαρδιές Παντελόνες: Πως τις φοράμε;

Είναι ένα ρούχο που ειδικά το καλοκαίρι έχει την τιμητική του, καθώς είναι ανάλαφρο, άνετο και μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Κυκλοφορεί σε πάρα πολλά χρώματα, υφές, σχέδια που πραγματικά μπορεί να καλύψει το κάθε στυλ. Must για το καλοκαίρι θεωρείται η λευκή όμως πραγματικά μπορείτε άνετα να παίξετε στιλιστικά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε πως

μπορεί να συνδυαστεί.

Με tops καθώς επειδή είναι φαρδιές το πάνω μέρος πρέπει να είναι στενό. Με μπλουζάκια ΑΥΣΤΗΡΑ φορεμένα από μέσα. Με πουκάμισα, επίσης φορεμένα από μέσα.

Απαγορεύεται: να φορέσεις την παντελόνα σου με κάτι φαρδύ, όσο ωραίο σώμα και να έχεις πραγματικά το αποτέλεσμα δεν θα είναι καθόλου κολακευτικό.

Τώρα όσο αφορά τα παπούτσια, οι cropped μπορούν να φορεθούν το πρωί με σανδάλια και με sneakers, ενώ το βράδυ με εντυπωσιακά πέδιλα. Οι κλασικές που φτάνουν μέχρι κάτω μπορούν κυριολεκτικά να συνδυαστούν σχεδόν με όλα τα παπούτσια σου. Μυστικό; Όσο ψηλότερο το παπούτσι, τόσο πιο εντυπωσιακό και κομψό το αποτέλεσμα.

Για ένα ολοκληρωμένο στυλ, μην ξεχάσεις να προσθέσεις εντυπωσιακά αξεσουάρ και πραγματικά θα λάμψεις με την επιλογή σου.

Ας δούμε πως την φορούν οι πιο διάσημες bloggers και ας εμπνευστούμε από το στυλ τους!

Και οι δικές μας προτάσεις:

Agel Knitwear Παντελόνα (23,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνα με μετάξι (24,99 €) [Περισσότερα]Παντελόνα ζιπ κιλότ (13,99 €) [Περισσότερα]Moutaki παντελόνα φαρδιά Moutaki παντελόνα φαρδιά (50,25 €) [Περισσότερα]Μοντέρνα παντελόνα (18,50 €) [Περισσότερα]Twins Παντελόνι μπλε 7088 (95,55 €) [Περισσότερα]Εκρού ψηλόμεση παντελόνα με σούρες. (32,50 €) [Περισσότερα]Μονόχρωμη παντελόνα με λάστιχο στη μέση. (29,95 €) [Περισσότερα]Παντελόνα με πιέτες (79,90 €) [Περισσότερα]Φλοράλ παντελόνα (31,40 €) [Περισσότερα]Παντελόνα με τσέπες (66,50 €) [Περισσότερα]Γυναικεία παντελόνα Tea & Rose μπεζ (49,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα