Καλοκαιρινός διαγωνισμός από το mybow.gr

Ξεκινάμε την εβδομάδα μας, πάντα με χαμόγελο και διάθεση ανεβασμένη. Έχουμε το καλοκαίρι μπροστά μας, τη θάλασσα δίπλα μας και μένουμε στην πιο όμορφη χώρα (παρά τις αντιξοότητες). Δεν αφήνουμε να μας πάρει από κάτω, πάμε κόντρα στη μιζέρια και βγαίνουμε νικητές. Έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας για ευκαιρίες… και εδώ στο Ntynomai, οι ευκαιρίες είναι πολλές!

Αυτή την εβδομάδα

το Mybow υποδέχεται το καλοκαίρι με έναν σούπερ διαγωνισμό! Δύο τυχερές θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους με ρούχα από το ηλεκτρονικό κατάστημα mybow.gr, κερδίζοντας από μια δωροεπιταγή αξίας 50€!

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή:

Επισκεφθείτε το mybow.gr, βρείτε αυτό που θέλετε να κερδίσετε και μοιραστείτε το μαζί μας στα σχόλια αυτής της σελίδας.Στείλτε email στο [email protected] με τίτλο "Διαγωνισμός Ntynomai"για να γραφτείτε στο newsletter.

Το mybow.gr έχει εκπληκτικές τιμές και σίγουρα θα βρείτε πολλά ρούχα για να διαλέξετε! Εμείς κάναμε την επιλογή μας, εσείς;

Γυναικεία Φόρεμα (10,99 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Φόρεμα (11,99 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Φόρμα Ολόσωμη Βράκα JusTop (12,49 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα JusTop (19,99 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα myBow (19,99 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα JusTop (29,99 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Φόρεμα JusTop (44,99 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Φόρμα Ολόσωμη JusTop (29,99 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Φόρμα Ολόσωμη JusTop (28,99 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Παντελόνα Κανονικό Καβάλο JusTop (21,99 €) [Περισσότερα]

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι και την Κυριακή 16/6/2013 το βράδυ. Οι νικητές θα ανακοινωθούν εδώ, σε αυτή τη σελίδα σε μορφή update.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα