Κέρδισέ το στο foreseto.gr!

Το foreseto.gr είναι ένας αγαπημένος μου προορισμός… Πάντα έβρισκα κάτι να πάρω είτε για μένα, είτε για τον καλό μου… Οι τιμές πάντα προσιτές και η εξυπηρέτηση πάντα άψογη. Μου αρέσουν τα e-shops που έχουν πρόσωπο, που σε κάνουν να νιώθεις ότι ψωνίζεις από ένα φυσικό κατάστημα.

Οπότε είναι μεγάλη μου χαρά να σας ανακοινώσω ότι τον εν λόγω e-shop, διοργανώνει διαγωνισμό και τον φιλοξενούμε εδώ, στο ntynomai! Άλλωστε το έχουμε ξανά πει… Η καλή βδομάδα

από τον διαγωνισμό φαίνεται!

Το πρώτο δώρο είναι ένα υπέροχο SMASH πλεκτό μακρυμάνικο μπολερό στις αποχρώσεις του μπλε-μωβ. Η άνοιξη έχει αρχίσει να μας ρίχνει κλεφτές ματιές και εμείς ανυπομονούμε να την υποδεχτούμε με στυλ!

Το δεύτερο δώρο είναι μια τέλεια τσάντα ώμου SKUNKFUNK, ριγέ με ξύλινα στρογγυλά χερούλια η οποία θα μας κρατήσει συντροφιά όλους τους επόμενους μήνες!

Το τρίτο δώρο είναι για το ανδρικό μας κοινό… Ένα σετ από ζώνη και πορτοφόλι Bench. Πορτοφόλι μαύρο, κλείσιμο με φερμουάρ, έξι εσωτερικές θήκες, θήκη με φερμουάρ για κέρματα, λογότυπο. Υφασμάτινη μαύρη ζώνη, ανάγλυφα σχέδια, λογότυπο στην αγκράφα. Στυλ και πρακτικότητα μαζί!


[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]

Ο τρόπος για να κερδίσετε ένα από αυτά τα υπέροχα δώρα είναι πολύ απλός:

1. Μπείτε στο www.foreseto.gr και διαλέξτε ένα προϊόν για να συνδυάσετε το δώρο σας και μετά μοιραστείτε το μαζί μας με σχόλιο σε αυτή την σελίδα.

2. Γραφτείτε στο Newsletter του foreseto πατώντας εδώ για να είσαστε πάντα ενημερωμένοι για τις νέες προσφορές και προϊόντα του

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός μέχρι την Κυριακή 4/3/2012 το βράδυ.

Εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα