Κερδίστε χειροποίητα αξεσουάρ!

Ξεκινάμε αυτή την εβδομάδα με διάθεση άκρως ανοιξιάτικη και πλατιά χαμόγελα. Ο ήλιος έκανε και πάλι το θαύμα του και το σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε μας γέμισε με θετική ενέργεια και αισιοδοξία. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο…

Εντάξει, ένα ή δύο δωράκια σίγουρα βοηθάνε την κατάσταση :). Και άμα σας πω ότι είναι πέντε τα δωράκια και ακόμα καλύτερα είναι από το e-stardust.gr, το site που μας γεμίζει υπέροχες χειροποίητες ιδέες, τότε φαντάζομαι ότι ξεκινάει η εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο!

Το χειροποίητο ανέκαθεν έκλεβε τις εντυπώσεις.

Σχέδια φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι, ατελείωτες ώρες δημιουργίας, κατασκευής και ολοκλήρωσης, μια κατάθεση ψυχής που τα κάνουν μοναδικά και αρεστά σε όλους. Το e-stardust το γνωρίζει αυτό και έτσι έχει μαζέψει φρέσκες ιδέες και κατασκευές από ανθρώπους που έχουν δημιουργήσει με μεράκι πανέμορφα κοσμήματα, ρούχα και αξεσουάρ.

Το Stardust Accessories είναι το «Πρώτο Ελληνικό e-shop με Ελληνικές Χειροποίητες Δημιουργίες». Μαζεύει έλληνες δημιουργούς από κάθε γωνιά της Ελλάδας και τους δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουν τη δουλειά τους στο κοινό του ελληνικού internet το οποίο αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Η ανάγκη για πρωτοτυπία και έκφραση βρίσκει ανταπόκριση!

Και για να καλωσορίσει την Άνοιξη προσφέρει πέντε (5) εξαιρετικά δωράκια στους αναγνώστες του ntynomai.

Αναλυτικά:
1. 1ο Δώρο ένα Σετ Κολιέ & Σκουλαρίκια
2. 2ο Δώρο ένα Σετ Κολιέ & Σκουλαρίκια
3. 3ο Δώρο ένα ζευγάρι Σκουλαρίκια
4. 4ο Δώρο μια Δωροεπιταγή 20% έκπτωση
5. 5ο Δώρο μια Δωροεπιταγή 20% έκπτωση

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει:
1. Να κάνετε έγγραφή στο newsletter του e-stardust.gr κάνοντας κλικ εδώ (Στη μέση ακριβώς της σελίδας ή πατώντας login πάνω δεξιά)
2. Να μοιραστείτε μαζί μας ποιο είναι το αγαπημένο σας κομμάτι από το e-stardust.gr

Μπορείτε να δείτε όλα τα μοναδικά κομμάτια του στις κατηγορίες Χειροποίητο Ελληνικό κόσμημα | Χειροποίητο Ελληνικό Ρούχο | Χειροποίητες Ελληνικές Τσάντες | Χειροποίητα Ελληνικά Αξεσουάρ | Χειροποίητα Ελληνικά Παπούτσια | Χειροποίητα Ελληνικά Καλλυντικά | Χειροποίητες Ελληνικές Δημιουργίες

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την Κυριακή 25 Μαρτίου το βράδυ.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα