Κερδίστε ρούχα της επιλογής σας!

15:43 6/2/2012 - Πηγή: Ntynomai

Το ότι είναι δύσκολοι οι καιροί όλοι λίγο πολύ το έχουμε καταλάβει. Αλλά… υπάρχει ένα μεγάλο αλλά! Υπάρχουν άνθρωποι που φροντίζουν να μας προσφέρουν ευκαιρίες να ξεχαστούμε, να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας και να σταθούμε με το κεφάλι ψηλά και να χαμογελάσουμε σε κόντρα όλων των αντίξοων συνθηκών. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Σωτήρης Μπιλίρης, ο άνθρωπος πίσω από το mybow.gr.

Το mybow.gr δημιουργήθηκε πριν από κάποιους μήνες και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Με μεράκι και σεβασμό προς την ένδυση και τον καταναλωτή προσφέρει απίστευτες τιμές και τεράστια ποικιλία

σε ρούχα και αξεσουάρ mybow, Ysatis, Vergi και justop. Μια βόλτα από το site θα σας πείσει!

Έτσι λοιπόν, μιας και είναι καινούργια εβδομάδα και θέλουμε να ξεκινάμε με αισιοδοξία και χαρά, το ntynomai.gr φιλοξενεί νέο διαγωνισμό! Έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε μια μπλούζα ή μια τσάντα ή μια ζώνη της επιλογής σας από το mybow.gr! Απλά μπείτε στο site, διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και γράψτε στα σχόλια αυτής της σελίδας σε ποια περίσταση θα το φορούσατε!

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα του mybow.gr κάνοντας κλικ στις κατηγορίες:
Μπλούζες | Τσάντες | Ζώνες

Bonus: Όσοι γραφτείτε στο newsletter του mybow.gr (θα το βρείτε στην εγγραφή εδώ, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας) θα κερδίσετε 10% επιπλέον έκπτωση στις επόμενες αγορές σας!


[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]

Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορείτε να έχετε μέχρι την Κυριακή 12/02/2012 το βράδυ. Οι νικητές θα ενημερωθούν με απάντηση στο σχόλιό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα