Τα 10 καλύτερα σανδάλια του καλοκαιριού

17:13 2/8/2013 - Πηγή: Ntynomai

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι προ των πυλών και εσύ πιθανότατα ήδη πακετάρεις την βαλίτσα σου. Επιλέγεις και συνδυάζεις προσεκτικά κάθε outfit, Θες να αναδεικνύει την καλοκαιρινή σου διάθεση, να είναι άνετο και φυσικά να σε βγάλει ασπροπρόσωπη στην μάχη του στυλ.

Δυστυχώς, θα πρέπει να απαρνηθείς τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα, τα οποία, με βεβαιότητα, θα σε βασανίσουν στα νησιώτικα σοκάκια.

Ευτυχώς, μπορείς να βασιστείς στα καλοκαιρινά σανδάλια που είναι ικανά

να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο και να σου χαρίζουν την άνεση που χρειάζεσαι στις διακοπές σου. Μπορούν να γίνουν το κομμάτι κλειδί για κάθε σου ντύσιμο. Μην διστάσεις να τολμήσεις έντονα χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια. Όποιο και να είναι το στυλ σου σίγουρα θα βρεις κάποια που θα ικανοποιήσουν το γούστο σου.

Εμείς επιλέξαμε και σου παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα σανδάλια του καλοκαιριού για να σε εμπνεύσουμε αλλά και να σε βοηθήσουμε στην δύσκολη διαδικασία της επιλογής.

Καλό Καλοκαίρι!!!

BLINK ALINA Τιρκουάζ Σανδάλια με Στρας (45,00 €) [Περισσότερα]TIMELESS KRISTA Κίτρινα Animal Print Σανδάλια (36,00 €) [Περισσότερα]HENRY & HENRY ATHENA Πορτοκαλί Φωσφοριζέ Λαστιχένια Πέδιλα (29,00 €) [Περισσότερα]ASOS - FALCON - Sandali piatti stile gladiatore con borchie (19,88 €) [Περισσότερα]ANCIENT GREEK SANDALS (172,00 €) [Περισσότερα]LAL� VICKY Πολύχρωμα Σανδάλια με Κορδέλες (56,00 €) [Περισσότερα]MELISSA JASON WU Πέδιλο (39,00 €) [Περισσότερα]TIMELESS FIOCCO Nude Patent Sandals (32,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια HIC Les Tropeziennes par M Belarbi (19,19 €) [Περισσότερα]Σανδάλια με δίχαλο λουρί (20,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα