Τα νέα ανδρικά γυαλιά ηλίου είναι οικονομικά και απόλυτα στιλάτα!

Τον τελευταίο καιρό για καλή μας τύχη έχουν δημιουργηθεί πολλά νέα brands γυαλιών, τα οποία, επειδή δεν κουβαλούν πάνω τους το μεγάλο κόστος της διαφήμισης είναι στιλάτα, εγγυημένα και οικονομικά και αξίζει να τα γνωρίσουμε!

Τα weareeyes είναι μια νέα ελληνική μάρκα γυαλιών, εξαιρετικής ποιότητας και προσιτά σε όλους. Είναι μια μάρκα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για εκείνους που έχουν βαρεθεί τις φαμφάρες και όλους εκείνους που δεν χρειάζονται τους

άλλους να τους πουν πώς να φαίνονται cool.

Τα weareeyes τα χαρακτηρίζει μια δήλωση: ''Η ποιότητα δεν έχει σχέση με τα χρήματα, αλλά με την προσοχή στις λεπτομέρειες.''

Λίγα λόγια σχετικά με τα προϊόντα:

Κάθε γυαλί έχει ελεγχθεί στο χέρι από την SGS, το μεγαλύτερο κέντρο πιστοποιήσεων ποιότητας στον κόσμο. Δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα!

Ως αποτέλεσμα, μόνο τα μοντέλα που πληρούν τις υψηλές προδιαγραφές της μάρκας είναι διαθέσιμα προς πώληση. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος, ο οποίος ελέγχει κάθε ζευγάρι γυαλιών ηλίου αμέσως μετά την παραγωγή του.

Το 13% των γυαλιών δεν περνούν τον ποιοτικό έλεγχο και επιστρέφονται στην ανακύκλωση, όπου τις περισσότερες φορές μετατρέπονται σε άλλα χρήσιμα αντικείμενα, όπως μπρελόκ.

Beta brown tortoise (60,00 €) [Περισσότερα]Atom Black (50,00 €) [Περισσότερα]Tension (50,00 €) [Περισσότερα]

Το brand MELLER δημιουργήθηκε από το περιπετειώδες πνεύμα του backpacking των ιδρυτών της.

Η δημιουργικότητα και η θέληση να δημιουργήσουν εξωτικά γυαλιά ηλίου είναι οι κύριοι οδηγοί αυτής της εταιρίας από τη Βαρκελώνη.

Γενικά είναι πιο περιπετειώδη, retro, elegant, εμπνευσμένα από τη μόδα των 50s και των 60s και κοσμοπολίτικα!

MELLER Kubu All Black (35,00 €) [Περισσότερα]MELLER Eyasi Silver Olive (35,00 €) [Περισσότερα]MELLER Masai All Black (35,00 €) [Περισσότερα]

Η IKKI είναι μια μοντέρνα, νέα και πολλά υποσχόμενη ολλανδική μάρκα που ξεκίνησε την πρώτη της συλλογή γυαλιών ηλίου το 2007. Το καλοκαίρι του 2009 προστέθηκε μια μοναδική γραμμή ρολογιών και αργότερα μια συλλογή δερμάτινων ειδών.

IKKI RYDER Sunglasses Tortoise (59,00 €) [Περισσότερα]IKKI MAX Sunglasses Black / Grey (49,00 €) [Περισσότερα]IKKI KAY Sunglasses Tortoise / Light Brown (59,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα