10+1 τρόποι για να μην γίνει το one-night-stand καταστροφή

12:26 11/4/2011 - Πηγή: 24wro
Μπορεί να χρειαστεί να γίνεις λίγο αγενής ή να μην είσαι και τόσο ο εαυτός σου μετά το σεξ για να... αποφύγεις την ατάκα “Τι θα φάμε σήμερα αγάπη μου, κατσικάκι ή κοτόπουλο;”


  Είσαι στο κρεβάτι με την σούπερ καυτή γυναίκα που γνώρισες χτες στο βράδυ στο γνωστό μπαράκι. Και μετά από μια νύχτα γεμάτη σεξ, εκείνη αναρωτιέται σε ποιο σχολείο θα πρέπει να στείλετε τα παιδιά σας. Σου μοιάζει γνωστή η ιστορία; Το ότι κάποια one-night-stand έχουν λάθος κατάληξη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα κόψεις. Πρέπει απλά
να τα χειριστείς σωστά.

Τέρμα οι κρυψώνες

Είναι γνωστή η δικαιολογία που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες, ότι και καλά κάτι ξέχασε εκείνο το βράδυ και πρέπει να έρθει να το πάρει. Και τσουπ! Να τη πάλι στο διαμέρισμά σου. όποτε την επόμενη φορά, δεν χρειάζεται ν’ αδειάσεις το διαμέρισμά σου, απλά σιγουρέψου ότι έφυγε ακριβώς όπως ήρθε, μαζί με όλα τα υπάρχοντά της.

Άσε τις ευγένειες

Μετά από μια νύχτα γεμάτη πάθος, λογικό είναι να έχεις την τάση το πρωί να είσαι φυσιολογικός, λίγο τρυφερός κτλ. Λάθος. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την δώσεις ελπίδες ότι θα σε ξαναδεί. Όποτε άσε τις ευγένειες στην άκρη για τώρα, απόφυγέ να την κοιτάς στα μάτια και όταν της μιλάς να έχεις πάντα αυτό το ψιθυριστό-σεξουαλικό στυλάκι.

Είναι ο τύπος σου

Αυτό είναι εύκολο. Πριν την διαλέξεις για το one-night-stand σου, σιγουρέψου ότι κι εκείνη αυτό ψάχνει. Το επόμενο πρωί δεν θα γυρεύει την χαμένη της αγάπη. Έχει παραιτηθεί από αυτό εδώ και καιρό.

Γίνε λίγο Kinky

Αλλά όχι και πάρα πολύ και φύγει τρέχοντας. Μπορείς για παράδειγμα να τη δέσεις. Ή να χρησιμοποιήσεις sex toys. Θα το καταλάβει ότι μάλλον δεν είναι η κοπέλα που ψάχνεις για να την πας στην μαμά σου.

Γίνε και λίγο σεξιστής

Αφού έχετε επιδοθεί στο αγαπημένο σας σπορ, ήρθε η ώρα της αγκαλίτσας στο κρεβάτι. Γιατί θα την ψάξει. Μην φοβηθείς. Κράτα την αγκαλιά αλλά μίλα της ειλικρινά και πες τι ακριβώς σκαφτόσασταν και λέγατε με τα φιλαράκια χτες το βράδυ στο μπαρ που την γνώρισες. Δύσκολο να θέλει να σε ξαναδεί.

Το facebook στις υπηρεσίες σου

Την επόμενη μέρα βάλε φωτογραφίες από τις τρέλες σας στο προφίλ της. Όχι προκλητικές. Από τα σφηνάκια που πίνατε πριν και που ήρθατε λίγο πιο κοντά. Ειλικρινά. Ποια γυναίκα θέλει σχέση μ’ έναν άντρα που θα έκανε κάτι τέτοιο;

Ώρα για πρωινό

Είναι γνωστές οι πρωινές συνήθειες της τουαλέτας. Δεν χρειάζονται λεπτομέρειες. Φτιάξε λοιπόν ένα τεράστιο πρωινό, για να την κάνεις να πάει σπίτι της μια ώρα αρχύτερα.

Ξεκούραση τέλος

Μην την αφήσεις να κοιμηθεί καλά το βράδυ, μετά το σεξ. Άρχισε τα ροχαλητά, ρίξε και καμιά κλωτσιά, στριφογύρνα συνέχεια κτλ. Αν είναι ξεκούραστη το πρωί μπορεί ν’ αρχίσει να ζητάει βόλτες, καφεδάκια, ουζάκια στην παραλία. Ότι πρέπει δηλαδή για ραντεβού.

Σ’ αρέσει το πορνό;

Δεν χρειάζεται να την
Keywords
Τυχαία Θέματα