7 λόγοι που αγαπάω την Άνοιξη

13:17 5/3/2012 - Πηγή: 24wro
Το χειμώνα κρυώνω...
Το καλοκαίρι ζεσταίνομαι και το φθινόπωρο δεν αντέχω την υγρασία. Επαγωγικά λοιπόν δηλώνω ξεκάθαρα ότι η άνοιξη είναι η αγαπημένη μου εποχή και μπορώ να παραθέσω αρκετούς λόγους για να σας το αποδείξω.

1. Τα λουλούδια ανθίζουν. Ακόμα και εσείς που φταρνίζεστε ακόμα και στην υποψία γύρης δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι δεν υπάρχει πιο ωραίο θέαμα από τα ανθισμένα λουλούδια. Από τον κήπο μας... Στο βάζο.
2. Είναι γεμάτη αργίες. Πάσχα,
25η Μαρτίου, Πρωτομαγιά. Τόσες ευκαιρίες να ξεφύγουμε από τη σκληρή καθημερινότητα.
3. Οι κερασιές ανθίζουν στις αρχές του Απρίλη και ρίχνουν τα άνθη τους και το soundtrack των Air «Cherry Blossom Girl» ηχεί πάντα στο μυαλό μου.
4. Τα πικ νικ. Καλαθούνα, σάντουιτς, φρούτα και οικογένεια και τρέχουμε για μικρές ή μεγάλες εκδρομές σε πάρκα και βουνά.
5. Οι ποδηλατάδες. Χωρίς τη ζέστη του καλοκαιριού και συντροφιά με το ανοιξιάτικο αγιάζει δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να γυρίσεις την πόλη με ποδήλατο.
6. Γιατί μεγαλώνει η μέρα και δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για την ψυχολογία από το φως. Και αφού δεν φορολογούμαστε για τον ήλιο ακόμα είναι από τις λίγες απολαύσεις που μπορούμε να έχουμε στη χώρα αυτή.
7. Όχι πια layering. Αφήνουμε τα βαριά και πολλά ρούχα και τα χρώματα στα ρούχα μας ανοίγουν.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα