ADELΕ: Θα κάνω δίαιτα μονάχα όταν δεν θα μπορώ να κάνω σεξ

22:23 9/11/2012 - Πηγή: 24wro
Τι και αν δέχεται κριτικές για το βάρος της, η 24χρονη Adele...
τηρεί την στάση "τα πάχη μου, τα κάλλη μου" και δηλώνει στη βιογραφία της πως θα σταματήσει να τρώει, όταν η σεξουαλική της υγεία θα αρχίσει να έχει πρόβλημα.

Η Adele μίλησε έξω από τα δόντια και την είπε μια και καλή σε όλους αυτούς που την επικρίνουν για την πληθωρική της φιγούρα.

"Διάβασα ένα σχόλιο για μένα και νόμιζα ότι θα με αναστατώσει - "Test pilot for pies" - αλλά είμαι ok". Η 24χρονη βραβευμένη με Grammy Βρετανή τραγουδίστρια, η οποία έγινε πρόσφατα και μητέρα, δεν ασχολείται πια με όλους όσους σχολιάζουν τα κιλά της.

"Θα χάσω κιλά μονάχα αν επηρεαστεί η σεξουαλική μου ζωή, πράγμα το οποίο δεν μου συμβαίνει".

Τα λόγια αυτά σχετικά με τα κιλά της τα λέει στην αυτοβιογραφία της, η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η Adele έχει δεχθεί πυρά για τις καμπύλες της ακόμα και από τον Karl Largerfield, ο οποίος είχε πει: "Παραείναι χοντρή, αλλά έχει όμορφο πρόσωπο και μία θεϊκή φωνή". Αργότερα βέβαια, ο άρχοντας της μόδας το πήρε πίσω και ζήτησε συγνώμη.

Στην αυτοβιογραφία της αναφέρει επίσης τα παιδικά της χρόνια, τις θυσίες που έκανε η μητέρα της κα ιτην εμμονή της για τα ερωτικά τραγούδια. "Όταν ήμαου κοριτσάκι, λάτρευα τα ερωτικά τραγούδια. Και πάντα μου άρεσαν αυτά που μίλαγαν για τις άσχημες σχέσεις. Αυτά που θα μπορούσες να ταυτιστείς και να κλάψεις".

Εννοείται πώς από την βιογραφία δεν λείπει και η αναφορά στον άντρα που την πλήγωσε και που έγινε τελικά η έμπνευση να γράψει το "21" - αν και βέβαια δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του.

"Ήταν μεγαλύτερος, επιτυχημένος σε αυτό που κάνει. Με έκανε να ενδιαφερθώ για τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία, το φαγητό, το κρασί, τα ταξίδια, την πολιτική, την ιστορία και για όλα όσα μέχρι τότε δεν με ενδιέφεραν. Μέχρι να το γνωρίσω με ένοιαζε μονάχα να κάνω clubbing και να μεθάω".

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα