AEK: Εξετάζεται η ένσταση εν μέσω αντιφατικών…μηνυμάτων

18:31 23/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με μια πρόχειρη ματιά στον ΚΑΠ, το δικαίωμα της ΑΕΚ...
να καταθέσει ένσταση για την είσοδο του τιμωρημένου Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια, πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ωστόσο αυτό που πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστεί η κιτρινόμαυρη διοίκηση αυτό το δικαίωμα. 

Από το πρωί έχουν ξεκινήσει μια σειρά από συσκέψεις στην ΠΑΕ ΑΕΚ, οι οποίες προφανώς
και θα ολοκληρωθούν αργά το βράδυ. Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν όλες τις παραμέτρους μιας τέτοιας κίνησης. Και τις νομικές αλλά και όλες τις… υπόλοιπες. Βλέπετε, τα μηνύματα που λαμβάνουν από την… βάση στην προοπτική μια τέτοιου είδους κίνησης, είναι άκρως αντιφατικά. Υπάρχει μια μεγάλη μερίδα οπαδών της ΑΕΚ που είναι κάθετα αντίθετη στην λογική των ενστάσεων. Και υπάρχει και μια εξίσου μεγάλη μερίδα κόσμου, που θεωρεί πως η διοίκηση της ΠΑΕ θα πρέπει να διεκδικήσει τα… νόμιμα. 
Φυσικά και η τελική απόφαση δεν θα ληφθεί με βάση την σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης. Έτσι κι αλλιώς όμως, έχει βαρύνουσα σημασία. Βεβαίως οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν πρόκειται να πάρουν την οριστική απόφαση ελαφρά την καρδιά. Θα εξετάσουν προσεκτικά όλες τις παραμέτρους. Το σίγουρο είναι πως η οριστική απόφαση θα ληφθεί μέσα στις επόμενες ώρες.  theplayer 
Keywords
Τυχαία Θέματα