AEK: Ολοκληρώθηκε το πιο περίπλοκο κομμάτι

22:30 18/4/2011 - Πηγή: 24wro
Προφανώς και για τον κόσμο της ΑΕΚ, μοναδική απόδειξη...
πως η υπόθεση της κατασκευής του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, αποτελούν οι… μπουλντόζες που θα ρίχνουν τα θεμέλια. Όμως για όσους έχουν αναλάβει να προχωρήσουν αυτό το έργο ζωής για την ομάδα, η ολοκλήρωση της νομικής μελέτης που αφορά το σχέδιο, αποτελεί εξαιρετικά σημαντικό βήμα. Στα όρια του άλματος. Και αυτό διότι, όπως λένε όσοι γνωρίζουν το αντικείμενο, αυτή η διαδικασία συνιστά το πιο περίπλοκο κομμάτι
του πρότζεκτ. Για περισσότερους από έναν λόγους.

Γι αυτό άλλωστε και η ολοκλήρωση της μελέτης αυτής, τράβηξε σε μάκρος χρόνου. Τώρα ο φάκελος του σχεδίου είναι απολύτως έτοιμος και θα συμπληρωθεί με το μνημόνιο συνεργασίας που θα υπογράψει η ΑΕΚ με τον Δήμο. Μ’ αυτά τα… εφόδια, η ΑΕΚ μέχρι και το τέλος Μαίου, θα πάει στην Πολιτεία προκειμένου να εξασφαλίσει την έγκριση του έργου.

Μια έγκριση την οποία θα πρέπει να πάρει και από τα αρμόδια Υπουργεία, αλλά και από την Πολεοδομία. Άλλωστε προπαρασκευαστικές επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, έχουν ήδη γίνει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, παράλληλα με την δουλειά πάνω στην νομική μελέτη. Και αυτό προκειμένου να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Άλλωστε ο Σταύρος Αδαμίδης πολλές φορές έχει δηλώσει, πως ο στόχος είναι να υπάρξει απόλυτη ετοιμότητα, όσον αφορά το σχέδιο του έργου, στις αρχές του καλοκαιριού. 
theplayer 
Keywords
Τυχαία Θέματα