B’ Σκωτίας: Μικρές διαφορές

08:20 18/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Έϊρ υποδέχεται την Μπρέχιν στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση...
για το ποια εκ των δύο θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην κορυφαία από τις μικρές σκωτσέζικες κατηγορίες.
ΕΪΡ: Στους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο λαβωμένος αμυντικός Ντιν Κίναν ενώ αμφίβολη εξ αιτίας προβλήματος στους προσαγωγούς είναι και η συμμετοχή του επιθετικού Άντι Ρόντζερς. Ο τεχνικός της Έϊρ  Άντι Ριντ θε περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει
να έχει τον τελευταίο στη διάθεση του πριν ανακοινώσει την 11αδα του. Ο Ριντ δεν κρύβει την ικανοποίηση του τόσο για τα επτά γκολ που πέτυχε η ομάδα του στους δύο ημιτελικούς κόντρα στη Φορφάρ αλλά και το ότι ήρθαν από πολλούς παίκτες και όχι κύρια από τον Μαρκ Ρόμπερτς που ήταν αυτός ο οποίος σκόραρε ανελλιπώς στα τελευταία ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας. Παρόλα αυτά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την αμυντική λειτουργία της ομάδας στα προαναφερθέντα ματς με την Φορφάρ.
ΜΠΡΕΧΙΝ : Στους φιλοξενούμενους θα απουσιάσει ο μακροχρόνια λαβωμένος  μέσος Τσάρλι  Κινγκ ενώ αμφίβολη εξ αιτίας τραυματισμού είναι και η συμμετοχή του εξαιρετικά πολύτιμου αμυντικού Τζέρι ΜακΛάκλαν. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο δανεικός νεαρός από τη Αμπερντίν Μίτσελ Μέγκινσον που είχε γίνει αλλαγή το Σάββατο στον ημιτελικό κόντρα στην Κάουντενμπιθ εξ αιτίας ασθένειας. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Τζιμ Γουίαρ παρά την υπέρβαση που έκανε στην προηγούμενη φάση η ομάδα του αποκλείοντας ομάδα που πέρυσι αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία επισημαίνει ότι η Έϊρ έδειξε στα δικά της ημιτελικά ματς την αξία της  και θα είναι πιο ξεκούραστη αφού ουσιαστικά είχε προκριθεί από το πρώτο ματς κερδίζοντας 4-1 την αντίπαλο της εκτός έδρας. Έχει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες στα προηγούμενα τέσσερα εφετινά τους ματς.

Στο …ψαχνό: Είναι μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων πάνω-κάτω ισοδύναμων. Για το λόγο αυτό  αλλά και το ότι αμφότερες οι αντίπαλοι έχουν επιθετικές αρετές η επιλογή μας θα είναι το over 2, 75 που στην 10bet  έχει την πολύ καλή απόδοση του 2,02.
bettv 
Keywords
Τυχαία Θέματα