EKTOΣ ΚΟΥΡΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΡΙΚ ΠΕΡΙ

18:32 19/1/2012 - Πηγή: 24wro
Αποσύρεται από την κούρσα του χρίσματος, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων... και κυβερνήτης του Τέξας, Ρικ Πέρι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου. Ο Πέρι, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει επισήμως την αποχώρησή του σε συνέντευξη...
τύπου, φέρεται να τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του πρώην εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Newt Gingrich, ο οποίος σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος απέναντι στο φαβορί Μιτ
Ρόμνεϊ.
Οι γκάφες και οι φτωχές του επιδόσεις στα ντιμπέιτ υπονόμευσαν την υποψηφιότητα του Πέρι, που μπήκε στην κούρσα τον περασμένο Αύγουστο και τερμάτισε πέμπτος στις προκριματικές της Αϊόβα.
Η αποχώρησή του ενδέχεται να ξαναμοιράσει τα χαρτιά στις προκριματικές του Σαββάτου στη Νότια Καρολίνα. Πλέον απομένουν τρεις συντηρητικοί που θα ανταγωνιστούν τον Ρόμνεϊ, με στόχο να κερδίσουν τον τίτλο του εκλεκτού των Ρεπουμπλικανών, εκείνου δηλαδή που θα δώσει μάχη απέναντι στον Ομπάμα για τον Λευκό Οίκο, το Νοέμβριο του 2012.
Οι τρεις εναπομείναντες είναι: ο Ν.Gingrich, ο βετεράνος τεξανός βουλευτής Ron Paul και ο πρώην γερουσιαστής από την Πενσυλβάνια, Rick Santorum.
Keywords
Τυχαία Θέματα