K.ΓΑΡΜΠΗ: Προτιμώ να είμαι με τα πρόβατα, παρά με τους λύκους

14:54 15/10/2012 - Πηγή: 24wro
Τη δική της απάντηση σε όσους επέκριναν την επιλογή της να εμφανιστεί σε κινηματογράφο, έδωσε σε συνέντευξή της η Καίτη Γαρμπή...
Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στις ανθρώπινες σχέσεις και στην εμπιστοσύνη που δείχνει στους γύρω της.

“Σε κάθε φάση της καριέρας μου απολάμβανα αυτό που έκανα και ευγνωμονούσα τους ανθρώπους και τον Θεό γι’ αυτό που ζούσα”, είπε στο “Πρώτο Θέμα”.

Σχετικά με το κατά πόσο πατούσε στα πόδια της στα αρχικά της βήματα, δήλωσε τα εξής: “Τα μυαλά μου τα είχα πάντα στο κεφάλι μου και τα πόδια μου στη γη. Από τη νύχτα πέρασα αβρόχοις ποσί. Δεν
ζούσα, ούτε ζω για τη νύχτα. Αλλά τη μέρα”.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια, η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει πως μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον γεμάτο ασφάλεια, αγάπη και προστασία. “Μεγάλωσα με ασφάλεια, αγάπη, προστασία. Έμαθα να μην κάνω κακό στο συνάνθρωπο, να βαδίζω στον δικό μου δρόμο, να μην κοιτάω δεξιά κι αριστερά για να βγάλω το μάτι κάποιου, να κάνω τίμια τον δικό μου αγώνα για να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη, να είναι η καρδιά μου ήσυχη”, τόνισε στη συνέντευξή της.

Τέλος, αναφέρθηκε και στις ανθρώπινες σχέσεις, καθώς και στο εάν εμπιστεύεται εύκολα τους συνανθρώπους της. “Πολλές φορές λέω: “ρε Καίτη, δεν έχει αλλάξει τίποτα μέσα σου από τότε που ήσουν 12; Πιστεύεις ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί; Εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τους ανθρώπους;”. Aν πρέπει να διαλέξω στρατόπεδο, προτιμώ να είμαι με αυτό. Προτιμώ να είμαι με τα πρόβατα, παρά με τους λύκους. Προτιμώ να είμαι αθώα και όχι πονηρή, να εμπιστεύομαι και όχι να είμαι καχύποπτη”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα