O ANKOΡΜΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

08:51 11/12/2011 - Πηγή: 24wro

Στην πρώτη δεκάδα της ετήσιας λίστας με τους πιο...

επιτυχημένους Έλληνες κατατάσσει το περιοδικό Forbes, που κυκλοφορεί σήμερα με το «Κεφάλαιο», τον Νίκο Χατζηνικολάου. Ολόκληρο το άρθρο για τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Η τηλεοπτική αποχή...
του λειτουργεί αντίστροφα σε σχέση με άλλους – όχι μόνο δεν ξεχάστηκε, απεναντίας έγινε πιο περιζήτητος.

Παρά την τηλεοπτική απουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα, το 2011, μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά, δεν αποτέλεσε ένα κακό έτος για τον Νίκο Χατζηνικολάου. Όχι τόσο σε επίπεδο οικονομικών απολαβών όσο στην οικοδόμηση ενός αξιόπιστου
ονόματος, και μάλιστα σε μια εποχή που αμφισβητείται έντονα η αντικειμενικότητα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων.

Κατ’ αρχάς, σταθεροποίησε την εφημερίδα του στην κορυφαία τετράδα σε κυκλοφορίες, παίζοντας δυνατά με τις προσφορές και «χτυπώντας» συχνά την πρώτη θέση. Στόχος του πλέον είναι η σταθεροποίηση της εφημερίδας σε κυκλοφορίες άνω των 100.000 φύλλων. Στη συνέχεια ανέβασε τις ακροαματικότητες του Real FM, κάνοντας κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές, όπως αυτές της Λιάνας Κανέλλη και των συντελεστών της «Ελληνοφρένειας».

Ως γνωστόν, ο τηλεοπτικός σταθμός Alter εδώ και αρκετό καιρό ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι να προχωρούν σε συνεχόμενες απεργίες και το κανάλι να μην εκπέμπει ειδήσεις. Όσες φορές κατάφερε να κάνει δελτίο ειδήσεων στο Alter, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κοντράρει στα ίσα και πολλές φορές έχει ξεπεράσει ακόμα και το δελτίο του Mega, που διατηρεί τα πρωτεία στον τομέα της τηλεοπτικής ενημέρωσης. Δεν είναι λίγες οι φορές, ιδιαίτερα σε μέρες με φορτισμένη επικαιρότητα, που πολύς κόσμος θα ήθελε να τον ακούσει σε ένα δελτίο του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που γίνονται followers στο προφίλ που διατηρεί στο Twitter για να διαβάζουν τα σχόλια που συνεχώς κάνει.

Όλα αυτά αποδεικνύουν πως ο καλός δημοσιογράφος έχει καταφέρει να μετατρέψει το επώνυμό του σε ένα brand name με ιδιαίτερη απήχηση στην ελληνική κοινωνία, ένα brand name που «πουλάει».

Γι’ αυτό και κυκλοφορούν συνεχώς διάφορα σενάρια σχετικά με τις μελλοντικές τηλεοπτικές κινήσεις του, δεδομένου, μάλιστα, πως το μέλλον του Alter προβλέπεται σκοτεινό. Ο ίδιος, άλλωστε, διέψευσε ήδη ένα που τον ήθελε να αγοράσει την τηλεοπτική συχνότητα του σταθμού.

Παρομοίως, τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στο Mega δεν δείχνουν να έχουν βάση, μια και φαίνεται πως οι γέφυρες έχουν κοπεί εδώ και καιρό.
Τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για έντονο φλερτ εκ μέρους του Ομίλου Κυριακού, ώστε να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως και την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής. Μια πρώτη απάντηση σε όσα ακούγονται έδωσε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω της προσωπικής ραδιοφωνικής εκπομπής του στον Real Fm. Διευκρίνισε πως σκοπεύει να τηρήσει το συμβόλαιό του με το Alter και ότι μοναδική περίπτωση να αποχωρήσει είναι να κλείσει ο σταθμός.
Keywords
Τυχαία Θέματα