O Τόνι Πάρκερ στην Βιλερμπάν του χρόνου;

18:10 18/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ακόμη ένας «πρωτοκλασσάτος» Ευρωπαίος παίκτης του ΝΒΑ αφήνει ανοιχτό...
το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη «Γηραιά Ηπειρο», σε περίπτωση που το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου μπει του χρόνου στην... περιπέτεια του λοκ άουτ. Ο λόγος για τον Τόνι Πάρκερ, ο οποίος, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Παρίσι, αναφέρθηκε σε αυτήν την προοπτική, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι «δεν πρόκειται να πάω στην Ισπανία ή τη Ρωσία. Αν παίξω
(σ.σ. στην Ευρώπη), θα είναι στη Γαλλία. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν οι φίλοι μου να με βλέπουν να παίζω».

Ο πλέι μέικερ του Σαν Αντόνιο είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος της Βιλερμπάν και πιθανότατα τα δικά της χρώματα θα φορέσει την επόμενη περίοδο, αν τελικά το πρωτάθλημα του ΝΒΑ δεν αρχίσει. «Εχω ήδη μιλήσει με τον μάνατζέρ μου στη Γαλλία και του είπα ότι, αν έχουμε ένα λοκ άουτ διαρκείας, να αρχίσει να ψάχνει για να μου βρει σπίτι. Μιλάω σοβαρά» κατέληξε ο Πάρκερ.

Με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΝΒΑ και της ένωσης παικτών να βρίσκονται σε αδιέξοδο και την τρέχουσα συλλογική σύμβαση εργασίας να εκπνέει στις 30 Ιουνίου, φαντάζει όλο και πιο κοντινό ένα λοκ άουτ ανάλογο με εκείνο του 1998-99, που κράτησε 191 ημέρες. Σε μία τέτοια περίπτωση αρκετοί Ευρωπαίοι μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται στις ΗΠΑ, μεταξύ αυτών ο Πάου Γκασόλ και ο Ντιρκ Νοβίτσκι, έχουν πει ή αφήσει να εννοηθεί ότι θα σκεφθούν σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν (έστω και προσωρινά) στην Ευρώπη.
Keywords
Τυχαία Θέματα