OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παίρνει επιθετικό!

11:41 19/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μόνο ο Κέβιν Μιραλάς είναι σίγουρος από τους επιθετικούς της ομάδας...
ενόψει της νέας σεζόν και ο Βέλγος είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε για την δεξιά πτέρυγα οπότε μοιάζει βέβαιο πως θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας επιθετικός.
Οκτώ με εννιά θα είναι οι μεταγραφές που θα χρειαστεί να κάνει ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν,
και πέραν τον γνωστόν θέσεων (τέρμα-μπακ- αμυντικά χαφ) επιτακτική μοιάζει η ανάγκη ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής της ομάδας.
Άλλωστε, στο ρόστερ της ομάδας μετά και την δεδομένη φυγή του Μήτρογλου, βρίσκονται μόνο οι Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Μιραλάς ενώ όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» για τους δύο πρώτους αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν.
Εξάλλου, και ο Κέβιν Μιραλάς, αναμένεται τη νέα σεζόν να χρησιμοποιείται κυρίως ως δεξί χαφ από τον Βάσκο τεχνικό που αναζητά ήδη έναν σκόρερ για την βασική 11άδα. Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή επικρατέστερη είναι η λύση του Νέλσον Βαλντέζ.
Ο 28χρονος Παραγουανός διεθνής επιθετικός – που έχει την ευχέρεια να παίζει και ως εξτρέμ – αρέσει στον Βαλβέρδε και είναι πιθανό η περίπτωσή άσου της Χέρκουλες να προχωρήσει και μάλιστα άμεσα.
Όπως και να έχει πάντως φαντάζει σίγουρο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση τουλάχιστον ενός φορ, ενώ αν βρεθεί κάποια ευκαιρία ή αν υπάρξει κάποια φυγή επιθετικού τότε θα έρθει και δεύτερος στο Λιμάνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα