OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην Ιταλία για παίκτη ο Μαθία

15:00 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ταξίδι στην Ιταλία θα πραγματοποιήσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Εντουάρντο Μαθία...
για να εξετάσει περιπτώσεις που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Πιζάρο και Σαντάνα στο «μπλοκάκι» του τεχνικού διευθυντή του Θρύλου.
Στην Ιταλία αναμένεται να βρεθεί τις προσεχείς ημέρες ο Εντουάρντο Μαθία και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχει επαφές με δύο «στόχους» του Θρύλου. Αρχικά, ο 37χρονος Ισπανός θα ασχοληθεί με το διακαή πόθο του Βαγγέλη
Μαρινάκη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Νταβίντ Πιζάρο της Ρόμα. Ο 31 ετών Χιλιανός χαφ δεν θα παραμείνει στην «Αιώνια Πόλη» και είναι πιθανό ο Μαθία να συναντηθεί τόσο με τον μάνατζέρ του αλλά και τον Τζιανπάολο Μοντάλι ο οποίος αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση.
Πέρα όμως από την περίπτωση του Πιζάρο, υπάρχει και αυτή του Μάριο Σαντάνα. Ο Αργεντινός βιρτουόζος δεξιός χαφ της Φιορεντίνα αποτελεί μια σούπερ λύση για τον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο παίκτης μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων, όμως οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα απόκτησής του, αφού στο Λιμάνι θεωρούν πως πρόκειται για παίκτη που αλλάζει επίπεδο την μεσαία γραμμή της ομάδας. Δεν είναι καθόλου απίθανο λοιπόν ο Μαθία να συναντήσει τον ίδιο τον Αργεντινό και τον μάνατζέρ του για να κάνει μια πρώτη επίσημη επαφή.
Keywords
Τυχαία Θέματα