Primera Division: Στέφεται πρωταθλήτρια η Μπαρτσελόνα

09:15 11/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με ένα βαθμό, η Μπαρτσελόνα στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια...
και μάλλον αυτό θα γίνει στην 3η αγωνιστική πριν από το φινάλε! Σπουδαίο ματς και στο «Ανοέτα», όπου έχουμε ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Σαραγόσα.


ΑΛΜΕΡΙΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

Η Αλμερία δεν τα κατάφερε κόντρα στην Χετάφε και η ήττα της με 2-0 ακούστηκε μάλλον σαν φυσιολογικό αποτέλεσμα. Έχει πει αντίο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν εδώ και καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παλεύει τα ματσάκια. Ίσα – ίσα
προσπαθεί να αποδείξει ότι ίσως να άξιζε κάτι παραπάνω, αλλά μπορεί ο ελέφαντας να αποδείξει ότι είναι αδύναμος; Μετά από τέσσερις σεζόν στα σαλόνια, πρέπει να συμβιβαστεί με τη Σεγούνδα! Με μόλις μια νίκη από τις αρχές Φεβρουαρίου, το πεπρωμένων φυγείν αδύνατον!

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη μπορεί να μην είναι αυτή που είχαμε συνηθίσει στην αρχή της σεζόν, καθώς στο δεύτερο μισό έκανε μεγάλη κοιλιά και ήρθε και ο πικρός αποκλεισμός από το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά δεν παύει να είναι ένα φοβερό σύνολο! Έρχεται από ισοπαλία κόντρα στη Μαγιόρκα, αλλά αυτός ο βαθμός ήταν αρκετός για να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών από την 5η Μπιλμπάο. Με νίκη απόψε, σφραγίσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Αργά το θυμήθηκε η Λεβάντε να μπει στο παιχνίδι κόντρα στην Μπιλμπάο. Βρέθηκε να χάνει με 3-0 με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, αντέδρασε μετά, πέτυχε δύο τέρματα, αλλά ήταν αργά! Η διαφορά από την τελευταία τριάδα της βαθμολογίας μειώθηκε, αλλά μόνο στη θεωρία είναι οι όποιοι προβληματισμοί! Ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα έρχεται για να πάρει το πρωτάθλημα και δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια!

Η αλήθεια είναι ότι και ένας βαθμός αρκεί στην Μπαρτσελόνα, αλλά η καλύτερη ομάδα του κόσμου έχει αποδείξει ότι δεν αρκείται και δεν πηγαίνει ποτέ για να πάρει το Χ! Μετά το πικρό ποτήρι (2-0) που κέρασε την μισητή συμπολίτισσα Εσπανιόλ, θέλει να εξασφαλίσει τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας και φέτος στην Ισπανία! Έναν τίτλο που της αξίζει πέρα για πέρα! Γνωστά τα προβλήματα των Αντριάνο, Μάξγουελ, Μπόγιαν, αλλά δεν προβληματίζουν ιδιαίτερα την ομάδα.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ –ΣΑΡΑΓΟΣΑ
Η Σοσιεδάδ προέρχεται από κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα από τη Βαλένθια. Το τελικό 2-0 είναι μάλλον κολακευτικό για τους γηπεδούχους που θα μπορούσαν να φύγουν με τσουβάλι από το «Μεστάγια». Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα, που καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα! Μόλις δύο ποντάκια πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ματς ζωής ή θανάτου το αποψινό, το οποίο πρέπει να κερδηθεί δίχως τον πολύτιμο Γιορέντε και τον Ιφράν! Με νίκη, θα έχουμε χαρές και πανηγύρια!

Με το μαχαίρο στο στόμα όμως, θα παραταχθεί η Σαραγόσα. Έντεκα κομάντος θα μπουν στο χορτάρι του «Ανοέτα», αφού η Σαραγόσα παίζει την παραμονή της με τη Λα Κορούνια και τη Χετάφε! Οι «μάνιος» το πάλεψαν με τηνΟσασούνα, αλλά ήταν άτυχοι! Ηττήθηκαν με 3-1 τελικά και τώρα πάνε σε ματς ή ταν ή επί τας! «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας» τόνισε ο Αγκίρε, αλλά το ερώτημα είναι… Θα λέε
Keywords
Τυχαία Θέματα