VIDEO: Aντίο με γκολάρα από Σκόουλς

08:15 6/8/2011 - Πηγή: 24wro
Με τιμές και «καλεσμένους» που αρμόζουν στην τεράστια καριέρα του…
ο Πολ Σκόουλς αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο στη φιλική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της New York Cosmos στο «Ολντ Τράφορντ» με 6-0. Τον κοκκινομάλλη μέσο, που κρέμασε τα παπούτσια του, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο θρύλος των «διαβόλων» Ερίκ Καντονά, αλλά και ο μεγάλος Πελέ.


Ο Σκόουλς άνοιξε το σκορ στο 9’ με ένα γκολ-σήμα
κατατεθέν του. Πήρε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και με κεραυνό την έστειλε «συστημένη» στα αντίπαλα δίχτυα εν μέσω αποθέωσης. Οι Ρούνεϊ, Άντερσον, Γουέλμπεκ και Μαμ Μπιράμ Ντιούφ (2) πέτυχαν τα άλλα τέρματα για την ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος δεν θέλησε να κουράσει τους βασικούς του εν όψει και του Community Shield κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι την ερχόμενη Κυριακή.


Το τιμώμενο πρόσωπο αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, από το 1994 μέχρι το 2011, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κατέκτησε δέκα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ, πέντε Community Shield, δύο Champions League, καθώς και από μία φορά το Διηπειρωτικό Κύπελλο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Επίσης είχε 66 συμμετοχές και 14 γκολ με την εθνική Αγγλίας από το 1997 μέχρι το 2004.


Η σύνθεση της Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα (46’ Λίντεγκααρντ), Ράφαελ (46’ Έβανς), Εβρά (46’ Φάμπιο), Φέρντιναντ (46’ Σμόλινγκ), Βίντιτς (46’ Τζόουνς), Νάνι (62’ Κλέβερλι), Σκόουλς (74’ Πόγκμπα), Γκιγκς (46’ Άντερσον), Γιανγκ (62’ Ντιούφ), Μπερμπάτοφ (46’ Γουέλμπεκ), Ρούνεϊ (62’ Μακέντα).


Δείτε το φοβερό γκολ του Πολ Σκόουλς:


Keywords
Τυχαία Θέματα