VIDEO: Αποκάλεσε τον Ομπάμα μαύρο Μουσουλμάνο η Μαντόνα!

16:49 26/9/2012 - Πηγή: 24wro
Πάλι έβαλε φωτιά η Μαντόνα με τις πολιτικές της παρεμβάσεις...
Για μια ακόμη φορά προκάλεσε σάλο, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας της στην Ουάσινγκτον, αποκάλεσε τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, «μαύρο μουσουλμάνο».
Η τραγουδίστρια, η οποία είναι πασίγνωστο ότι υποστηρίζει ορκισμένα φανατικά τον Μπαράκ Ομπάμα σε βαθμό που να γράφει στο σώμα της το όνομά του, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της είπε:

«Είναι φανταστικό και απίστευτο αν σκεφτείς ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στο Λευκό Οίκο. Έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο
στο Λευκό Οίκο.

Σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή τη χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, οπότε στηρίξτε τον».

Το σχόλιο, όπως ήταν αναμενόμενο, θεωρήθηκε προκλητικό από τον Αμερικανικό Τύπο.

Οι πιέσεις των ΜΜΕ ανάγκασαν τελικά τη «βασίλισσα της ποπ» να ανασκευάσει δημόσια λέγοντας ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο.

«Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος, παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν;

Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα σε ποιον προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της.

Τι έχει πάθει η Μαντόνα και την έχει δει Φαραντούρη, ένας θεός ξέρει... Ο όποιος θεός, όπως θα έλεγε και η ίδια! radar.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα