Ντάνι Άλβες: «Δεν κοιτάνε τα χάλια τους»!

Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο Ντάνι Άλβες όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αψιμαχία μεταξύ Μέσι και Βίγια...
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι δόθηκε υπερβολική σημασία στο περιστατικό αυτό από τα μέσα που πρόσκεινται στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τραβήξουν την προσοχή από τους οχτώ πόντους που οι πρωταθλητές Ισπανίας βρίσκονται πίσω από την Μπαρτσελόνα.

«Δεν τους βολεύει να μιλάνε για τους οχτώ πόντους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τι κάνουν ο Μέσι και ο Βίγια», είπε ο Άλβες για να προσθέσει: «Ξέρουμε πώς δουλεύει το σύστημα και έχουμε πάθει… ανοσία».

Ο
29χρονος αμυντικός δεν έκρυψε την έκπληξή του πάντως για το κακό ξεκίνημα των «μερένχες» ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να εφησυχάσει από τη διαφορά που έχει δημιουργήσει: «Είναι αδιανόητο πως η Ρεάλ έχει μόνο επτά βαθμούς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για μας πάντως όλοι οι βαθμοί είναι σημαντικοί ανεξάρτητα από την κατάταξη».

Τέλος, ο Ντάνι Άλβες εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Τίτο Βιλανόβα διαπιστώνοντας ότι οι βασικές συνιστώσες της λειτουργίας της Μπαρτσελόνα παραμένουν οι ίδιες: «Ο Γκουαρντιόλα μάς άφησε σε καλά χέρια, εξασφάλισε ότι θα συνεχιστεί το ίδιο αγωνιστικό πλάνο και φιλοσοφία. Ανησυχούσαμε ότι τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά με έναν διαφορετικό προπονητή, όμως ο Τίτο δεν έχει αλλάξει τίποτα».
Keywords
Τυχαία Θέματα