VIDEO: Δείτε το μουστάκι που χορεύει

04:20 13/5/2013 - Πηγή: 24wro

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια θεατές. Οι «Whatever» είναι μια παρέα νεαρών που ειδικεύεται στις...

φάρσες και τις πλάκες. Γυρνάνε στους δρόμους με μια φορητή κάμερα και βιντεοσκοπούν διάφορα αστεία που σκαρφίζονται. Κάτι σαν «Κάντιντ Κάμερα» της εποχής μας.

Τα τυπάκια, γυρνώντας από ένα βίντεο που είχαν γυρίσει, είδαν στο δρόμο έναν από τους χιλιάδες άστεγους της Αμερικής. Τους έκανε εντύπωση η γενειάδα και το εντυπωσιακό μουστάκι του και όταν ο άνθρωπος τους έδειξε ότι το μουστάκι του μπορεί να «χορεύει» η ομάδα εντυπωσιάστηκε. Συμφώνησαν να γυρίσουν ένα
σποτάκι με το εντυπωσιακό θέαμα και το ανέβασαν στο YouTube.

Το βίντεο συγκέντρωσε σχεδόν 2 εκατομμύρια θεατές και έφερε μπόλικους νέους συνδρομητές στο κανάλι της ομάδας. Οι «Whatever» σκέφτηκαν λοιπόν να αποδώσουν κάτι στον άνθρωπο που τους βοήθησε. Ξεκίνησαν καμπάνια στη σελίδα τους, έδωσαν από την τσέπη τους 300 δολάρια και κατάφερα μέσα σε ένα μήνα να μαζέψουν 3.000 δολάρια.

Τα πήραν και μαζί με διάφορα ρούχα που συγκέντρωσαν, μεταξύ των οποίων και ένα μπλουζάκι με την επιγραφή «Το μουστάκι μου χορεύει», και πήγαν να βρουν τον Κλάϊντσντέϊλ (το όνομα του άστεγου).

Του έδωσαν τα χρήματα και τα ρούχα και ο άστεγος δεν πίστευε στα μάτια του. ¨Πλάκα μου κάνετε; Έμεινα άφωνος. Σας ευχαριστώ όλους, μου δώσατε ελπίδα για τη ζωή» τους είπε αφού απέδειξαν ότι –συνήθως- όσοι έχουν καλό χιούμορ έχουν και μεγάλη καρδιά.

a-pistefto
Keywords
Τυχαία Θέματα