VIDEO: Σοκαρισμένος ο Μύρωνας Στρατής από το θάνατο του μπασίστα του!

14:41 18/11/2011 - Πηγή: 24wro
Συγκλονισμένος είναι ο Μύρωνας Στρατής από τον θάνατο του 31χρονου μπασίστα του! ...Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον συνεργάτη του!     Όλη η ομάδα του τραγουδιστή είναι σοκαρισμένη! Ποιος θα περίμενε ότι θα συνέβαινε ένα τέτοιο δυσάρεστο γεγονός; Μπορεί να ακούγεται ότι ο 31χρονος Πλάτωνας Καπρίδης είχε πάει μαζί με την ομάδα του σε εργοστάσιο της Ελευσίνας για reperage για το νέο βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή, όμως η δισκογραφική του εταιρεία
δηλώνει ότι «κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κανένα βίντεο κλιπ του Μύρωνα Στρατή δεν προετοιμάζεται αυτό τον καιρό» .
O νεαρός μπασίστας Πλάτωνας Καπρίδης πήγε στην περιοχή της Ελευσίνας στην οδό Κανελλοπούλου όπου βρίσκονταν 2 εγκαταλελειμμένα εργοστάσια. Ανέβηκε στην οροφή του ενός εργοστασίου για να φωτογραφίσει το άλλο. Όμως υποχώρησε η οροφή και έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία. Ο άτυχος μπασίστας έπεσε από μεγάλο ύψος και έχασε την ζωή του. Το γύρισμα γινόταν σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα. Ο μπασίστας βρισκόταν στον ημιώροφο του εργοστασίου, όταν ξαφνικά παραπάτησε, έχασε τον έλεγχο, και έπεσε στο κενό από ύψος πέντε μέτρων. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο  gossip-tv.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα