WSJ: Εκδηλα τα σημάδια της οικονομικής κατάρρευσης στο κέντρο της Αθήνας

12:39 28/3/2012 - Πηγή: 24wro
Τα σημάδια της οικονομικής κατάρρευσης είναι έκδηλα στο κέντρο της Αθήνας όπου ένας αυξανόμενος αριθμός αστέγων...
βρίσκει κατάλυμα έξω από κλειστά μαγαζιά. Τα κτήρια μαρτυρούν τις βίαιες συγκρούσεις που έχουν προηγηθεί, πωλητήρια καλύπτουν τις κατεστραμμένες όψεις κτηρίων σε άλλοτε ακμάζουσες περιοχές» γράφει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Wall Street Journal».
«Τα κόμματα που κυριαρχούσαν μέχρι και τις τελευταίες εκλογές
του 2009 φαίνεται να χάνουν τη μισή εκλογική τους δύναμη και ο κόσμος στρέφεται όλο και πιο μαζικά στα πολιτικά άκρα της δεξιάς και της αριστεράς» συνεχίζει το δημοσίευμα.
«Οι επικείμενες εκλογές θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τους Έλληνες να επιλέξουν αυτούς που θα τους κυβερνήσουν από τότε που ξεκίνησε η κρίση καθώς έκτοτε η Ελλάδα κυβερνήθηκε και από τον μη εκλεγμένο τεχνοκράτη Λουκά Παπαδήμο»
«Τα σημάδια της οικονομικής κατάρρευσης είναι έκδηλα στο κέντρο της Αθήνας όπου ένας αυξανόμενος αριθμός αστέγων βρίσκει κατάλυμα έξω από κλειστά μαγαζιά. Τα κτήρια μαρτυρούν τις βίαιες συγκρούσεις που έχουν προηγηθεί, πωλητήρια καλύπτουν τις κατεστραμμένες όψεις κτηρίων σε άλλοτε ακμάζουσες περιοχές» γράφει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «Wall Street Journal».
«Τα κόμματα που κυριαρχούσαν μέχρι και τις τελευταίες εκλογές του 2009 φαίνεται να χάνουν τη μισή εκλογική τους δύναμη και ο κόσμος στρέφεται όλο και πιο μαζικά στα πολιτικά άκρα της δεξιάς και της αριστεράς» συνεχίζει το δημοσίευμα.
«Οι επικείμενες εκλογές θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τους Έλληνες να επιλέξουν αυτούς που θα τους κυβερνήσουν από τότε που ξεκίνησε η κρίση καθώς έκτοτε η Ελλάδα κυβερνήθηκε και από τον μη εκλεγμένο τεχνοκράτη Λουκά Παπαδήμο».
Να δούμε ποτε κι αν θα έρθει η ανάπτυξη…

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα