X.ΠΑΠΠΑ: Θέλω να ερωτευτώ αλλά δεν θέλω να κάνω σχέση

17:13 11/2/2012 - Πηγή: 24wro
Στη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της μίλησε η...
Χριστίνα Παππά, το πρωί του Σαββάτου, καλεσμένη στο «Μες στην καλή χαρά».

«Δεν θέλω να κάνω σχέση. Θέλω να περνάω καλά, το φλερτ σε αναζωογονεί αλλά δεν θέλω κανέναν πάνω στο κεφάλι μου! Όταν ερωτεύομαι γίνομαι και καταστροφική και αυτοκαταστροφική» τόνισε η γνωστή ηθοποιός ενώ συνέχισε σε άλλο σημείο της συζήτησης: «Θέλω να ερωτευτώ αλλά δεν θέλω να κάνω σχέση».
Όσο για τους χωρισμούς της ανέφερε:
«Δεν με έχει χωρίσει κανένας άνδρας, τους χωρίζω εγώ. Ή έχω κουραστεί από τη σχέση και φεύγω ή βλέπω την καταστροφή μου και φεύγω. Προκειμένου να κάθομαι και να ταλαιπωρούμαι και να κλαίω» ενώ μάλιστα για τον φημολογούμενο πρόσφατο χωρισμό της επεσήμανε πως ο άνθρωπος αυτός παραμένει ακόμα στο φιλικό της περιβάλλον, καθώς είναι και φίλος αλλά και δικηγόρος της.
Τι πιστεύει, όμως, για την απιστία; «Έχω συγχωρήσει απιστία. Έχω απιστήσει όταν είμαι σε τέλος σχέσης και κάτι (καινούριο) έχει βρεθεί στη ζωή μου. Δεν είμαι άνθρωπος που θα ενδώσει στον πειρασμό. Είμαι διαφορετική, εγώ δένομαι» ενώ δεν φοβήθηκε να παραδεχτεί: «Η μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας που είχα με σύντροφό μου ήταν 12 χρόνια». Μάλιστα, στη συνέχεια ανέφερε πως είχε ερωτευτεί και έναν άνθρωπο 25 χρόνια μεγαλύτερό της: «25 χρονια μεγαλύτερός μου - Ήμουν 34 και έλιωνα για αυτόν τον άνθρωπο».
Τέλος, η Χριστίνα Παππά μίλησε και για την εποχή που ζούσε και εργαζόταν στην Ιταλία: «Μου έλειπαν οι φίλοι, μου έλειπε το σπίτι μου. Ρώμη έμενα και δούλευα, Μιλάνο ήταν το σπίτι μου που έμενα με τον Κλαούντιο. Καμία σχέση η δουλειά εκεί. Έχεις τον οδηγό σου, το καμαρίνι σου, το φαγητό σου» ενώ τόνισε: «Όταν δεν είμαι καλά στη ζωή μου δεν μπορώ να είμαι και στην δουλειά μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα