Άνοιξε πληγές ο Γιώργος που δεν κλείνουν

06:51 17/1/2012 - Πηγή: 24wro

Έντονος είναι πλέον ο προβληματισμός στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ...

έπειτα από την απόφαση Παπανδρέου να γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές τον Μάρτιο, λίγο διάστημα πριν τις εθνικές εκλογές.
Φίλοι και στελέχη που στηρίζουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο,
ήταν έξω φρενών το Σάββατο το βράδυ με την ανευθυνότητα που επιδεικνύει ο πρώην πρωθυπουργός και σε τραπέζι που παραβρέθηκαν δεν έκρυψαν την πρόθεση τους για ολομέτωπη ρήξη.
Μάλιστα, ένας στενός συνεργάτης του Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης έριξε μία πρόταση – βόμβα στο τραπέζι, την ώρα που οι άτυπες γνώμες για το που μπορεί να οδηγηθεί το πράγμα, έδιναν και έπαιρναν. Όπως αποκαλύπτει το newsbomb.gr ο πρώην βουλευτής είπε πως έπρεπε όλοι όσοι συμμερίζονται την άποψη του να βγουν και να πουν δημόσια πως «ότι εμείς αγωνιζόμαστε για τη σωτηρία της χώρας και την ίδια στιγμή ο Γιώργος «παίζει» με τους φιρφιρίκους του, ας μείνει λοιπόν με αυτούς!» προκαλώντας τις επευφημίες των παριστάμενων που πλέον δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον Παπανδρέου στο γκρεμό που οδηγεί το κόμμα.
Εδώ που τα λέμε, οι πληγές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ πλέον έχουν ανοίξει για τα καλά και το παρασκήνιο θα αρχίσει να «ζορίζει» τις επόμενες ημέρες…
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα