Από τη μυστικότητα στο φόρα παρτίδα

17:42 27/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η Δούκισσα Νομικού ήταν καλεσμένη στο... πρωινάδικο του MEGA και ανέλυσε τα πάντα γύρω από την κάποτε μυστική και καλά προστατευμένη σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη.

«Είμαστε μαζί με τον Χρήστο και είμαι πάρα πολύ καλά!» είπε αρχικά και συνέχισε με τη γνωριμία τους:

«Η πρώτη γνωριμία έγινε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε πρωινό εδώ, εγώ έκανα το “LifeStyle” με τον Νίκο Παπαδάκη και είχαμε έρθει καλεσμένοι
εδώ. Απλώς, τότε, δεν ήταν οι συνθήκες κατάλληλες για να υπάρξει κάτι μεταξύ μας, αλλά, ωστόσο, εμένα με είχε ιντριγκάρει ομολογώ. Με είχε ιντριγκάρει αυτό που έβγαζε προς τα έξω. Αλλά επειδή εγώ είμαι πολύ πιστή και καλό κορίτσι, όπως λένε, δεν κάναμε τίποτα παραπάνω. Μετά, ανταλλάσαμε κατά καιρούς διάφορα μηνύματα κι εκεί στο “Just” ήταν λίγο πιο πιεστικά μερικά από αυτά. (…) Είναι πολύ τρυφερός, πολύ καλός. Τώρα που κάθομαι και τα λέω όλα αυτά στον αέρα και λέω τόσες λεπτομέρειες, πάει να πει ότι είμαι καλά και είμαι ευτυχισμένη. Τα λέω για να τα ακούσω κι εγώ, γιατί πολλές φορές χρειάζεται να τα ακούμε κι εμείς. Είναι πολύ ωραίο τελικά να έχεις έναν άνθρωπο που σε στηρίζει και είναι δίπλα σου και στα εύκολα και στα δύσκολα».

Τι της άρεσε στον λαϊκό τραγουδιστή;

«Είναι πολλά. Μου αρέσει να θαυμάζω έναν άνδρα επειδή είναι άνδρας. Επειδή αυτό που λέει το τηρεί, δεν λέει και "ξελέει", ο λόγος του μετράει, ξέρει να κερδίσει μια γυναίκα και την κάνει να γελάει. Εγώ θέλω να γελάω πάρα πολύ. Μου αρέσει. Θέλω να περνάω καλά με τον άλλον και να νιώθω σιγουριά. Και τα έχω αυτά».

Είναι ο άνδρας της ζωής της;

«Δεν μου αρέσει να τα λέω αυτά. Αυτό θα φανεί στην πορεία, όταν θα μεγαλώσεις πολύ και θα κάνεις τον απολογισμό σου» είπε και πρόσθεσε σχετικά με το αν κάνει όνειρα για τη ζωή της μαζί του: «Γενικά δεν κάνω όνειρα. Απογοητεύομαι πολύ εύκολα και έχω απογοητευτεί πολλές φορές, οπότε προτιμώ να ζω αυτό που υπάρχει γύρω μου».
Keywords
Τυχαία Θέματα