ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τούρκος δουλέμπορος νεκρός στον Εβρο μετά από συμπλοκή με ΕΛΑΣ

13:47 9/3/2012 - Πηγή: 24wro
Τούρκος δουλέμπορος βρέθηκε νεκρός στον Εβρο έπειτα από συμπλοκή με ελληνική αστυνομική περίπολο, υποστηρίζουν οι Τούρκοι...

Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο ελληνική αστυνομική περίπολος στα ελληνοτουρκικά σύνορα προειδοποίησε τους ύποπτους που έκαναν δουλεμπόριο στον Εβρο, να σταματήσουν και όταν εκείνοι δεν υπάκουσαν, άνοιξε πυρ και γνωστοποίησε στην συνέχεια στην τουρκική περίπολο στα Υψαλα της Αδριανούπολης, ότι οι ύποπτοι διέφυγα εντός απαγορευμένης π ν.
Μετά την καταγγελία, Τούρκοι στρατιώτες μετέβησαν στην περιοχή και βρήκαν εριοχής κοντά στο χωριό Σαριτζααλί , μια φουσκωτή λέμβο στην οποία βρέθηκε το πτώμα του Ιμπραχήμ Β. 45 ετών .
Υπήρξαν ισχυρισμοί που καταγράφονται στην τουρκική εφημερίδα Haberturk ότι ο Ιμπραχήμ Β. ήταν δουλέμπορος- αυτοί θα ξέρουν καλύτερα για να το λένε. Η εφημερίδα δημοσιεύει και την φωτογραφία του νεκρού και έχει τίτλο «Δολοφονήθηκε σε φουσκωτή λέμβο δουλέμπορος».
Η Milliyet και με τον τίτλο « Η Ελληνική Αστυνομία σκότωσε Τούρκο δουλέμπορο» γράφει ότι ο Ισμαήλ Μποζκούρτ – άλλο όνομα – που επιχειρούσε να περάσει λαθραία λαθρομετανάστες στην Ελλάδα κτυπήθηκε κατά την συμπλοκή που είχε με την Ελληνική Αστυνομία.
Εξάλλου γυναίκα λαθρομετανάστης η οποία στην Ιατροδικαστική ήρθε παράνομα στην Τουρκία και ήθελε να μεταβεί σε ευρωπαϊκές χώρες , της οποίας η ταυτότητα δεν έγινε γνωστή, βρέθηκε νεκρή στην όχθη του ποταμού στο χωριό Κουρντού στην περιοχή Ουζουνκιοπρού της Αδριανούπολης . Το πτώμα της γυναίκας εστάλη Υπηρεσία Κων/λης.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα