Αργεντινή: Μάχες για σωτηρία και Σουνταμερικάνα

08:22 18/6/2011 - Πηγή: 24wro
Τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Αργεντινής και τα μέτωπα είναι πολλά τόσο...
για τη σωτηρία όσο και για την έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα.


ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΤΙΓΚΡΕ

Αρχεντίνος: Για άλλη μια φορά επικράτησε εκτός έδρας, αυτή τη φορά με σκορ 1-0 της Λανούς και της έκοψε τη φόρα για τίτλο. Από την άλλη η ίδια σκαρφάλωσε στην Τρίτη θέση και αυξήθηκαν οι ελπίδες της για έξοδο στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Θα λείψει και πάλι ο επιθετικός Νιέλ (15/3). Επανέρχεται ο λίμπερο Τορέν (6/0), διαθέσιμος και ο φορ
Σαλσέδο (13/2). Εκτός μάχης ο αριστερός μπακ Εσκουδέρο (8/0) και ο μέσος Πρέτε (5/0).

Τίγκρε: Πολλές οι απουσίες της στο παιχνίδι απέναντι στην κακή Ιντεπεντιέντε, πήρε το βαθμό της ισοπαλίας αφού έμεινε στο 0-0. Πλέον θα παίξει χωρίς άγχος στο φινάλε. Στον τελευταίο αγώνα επιστρέφουν πολλοί από τους απόντες, όπως ο επιτελικός Μοράλες (16/4) και ο φορ Στρακουαλούρσι (18/10).

Tips
* Πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα για την Αρχεντίνος στα τελευταία 10 εκτός έδρας παιχνίδια. Αντίθετα στην έδρα της έχει 2-5-2.
* Τα τελευταία επτά εκτός έδρας παιχνίδια για την Τίγκρε έχουν λήξει όλα over.



ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΟΥΡΑΚΑΝ

Ιντεπεντιέντε: Πολύ κακή στο 0-0 με την Τίγκρε, έχοντας μια μέρα πριν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή. Πλέον κατεβαίνει αδιάφορη στο παιχνίδι με την Ουρακάν. Αρκετές οι επιστροφές στην ομάδα για τον τελευταίο αγώνα με σημαντικότερες αυτές των μέσου Πεγεράνο (15/1) και μεσοεπιθετικού Ροντρίγκες (15/2). Εκτός μάχης ο αρχηγός στόπερ Ματέου (12/0), ενώ τιμωρημένος είναι ο στόπερ Γκαλεάνο (11/1).

Ουρακάν: Απόλυτα φυσιολογική η ήττα με σκορ 2-0 από την ανώτερη Βελέζ. Κατάφερε και κράτησε ανέπαφη την εστία της για ένα ημίχρονο. Εξέτισε ο δεξιός χαφ Ματσίν (16/1), τιμωρημένος ο στόπερ Κιρόγα (15/0). Πάντα εκτός ο μεσοεπιθετικός Μαϊδάνα (14/1).

Tips
* 3-4-2 στα τελευταία εννέα παιχνίδια για την Ιντεπεντιέντε εντός έδρας, η οποία είναι αδιάφορη στο παιχνίδι με την Ουρακάν.
* Στα πέντε τελευταία ματς η Ουρακάν εκτός έδρας έχει ισάριθμες ήττες, όλα over και σε όλα δέχτηκε από τρία γκολ. Τα τρία τελευταία εξ αυτών έληξαν 3-0.



ΚΙΛΜΕΣ – ΟΛΙΜΠΟ

Κίλμες: Σπουδαίο «διπλό» πέτυχε στην Σαν Λορέντζο με σκορ 0-2, καθώς δεν φοβήθηκε την έδρα. Η ομάδα έχει αναγεννηθεί με την παρουσία του Καρούσο Λομπάρντι στον πάγκο της ομάδας και πλέον όλα είναι ανοιχτά για την παραμονή. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα θα παραταχθεί πλήρης στον αγώνα.

Ολίμπο: Για έβδομο σερί ματς εντός έδρας έμεινε χωρίς νίκη και την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Νιούελς έφερε 1-1. Επιστρέφει ο μέσος Γκαλβάν (10/3), θα απουσιάσει ο στόπερ Τεχέρα (9/0). Ελπίδες να αγωνιστεί έχει ο φορ Φουρτς (12/2).

Tips
* Στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, η Κίλμες έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τρία εξ αυτών over.
* Καλή η Ολίμπο στα εκτό
Keywords
Τυχαία Θέματα