Αργεντινή: Στη Μπόκα το ντέρμπι!

13:10 15/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το μεγάλο ντέρμπι του Μπουένος Άιρες ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ...
δεσπόζει σίγουρα από τα τέσσερα παιχνίδια της Κυριακής για την 14η αγωνιστική της αργεντίνικης Κλαουσούρα.



Οι γηπεδούχοι του Χούλιο Σέζαρ Φαλκιόνι βρίσκονται σε ανοδική πορεία προερχόμενοι και από διπλό στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ η Ρίβερ προβληματίζει εσχάτως και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μη μπει σε περιπέτειες και στα μπαράζ υποβιβασμού.


ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΤΙΓΚΡΕ

Εστουδιάντες: Αναγκασμένη να υποδεχτεί την Τίγκρε στο «ουδέτερο»
«Χουάν Μέισνερ» είναι η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίσο, η οποία συνεχίζει την «ελεύθερη πτώση» της μιας και δεν έχει νικήσει κανένα παιχνίδι μέσα στους τελευταίους δύο μήνες. Ο αποκλεισμός της και από το Κόπα Λιμπερταδόρες έχει κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο στρατόπεδο των «φοιτητών», οι οποίοι θέλουν νίκη στο προσεχές ματς κόντρα στην Τιγκρέ για να αμβλύνουν την κατάσταση. Απών για ακόμα έναν αγώνα ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Μπράνια.

Τίγκρε: Έκανε εξαιρετική πραγματικά εμφάνιση το περασμένο Σάββατο νικώντας με μεγάλη ευκολία την Κολόν με 3-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοράλες ο οποίος σκόραρε δις. Στόχος της μέχρι και την ολοκλήρωση της τρέχουσας «Κλαουσούρα» να διατηρηθεί εκτός των μπαράζ υποβιβασμού, ως εκ τούτου θέλει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην προβληματική Εστουδιάντες με σκοπό να φτάσει πιο κοντά στον στόχο. Τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί ο χαφ Ρομάν Μαρτίνες, επιστρέφει από τιμωρία ο μεσοεπιθετικός Τσελετσέα.


ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ

Μπόκα: Θέλει να συνεχίσει την ευνοϊκή παράδοση που έχει δημιουργήσει πρόσφατα κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο Ρίβερ, από την οποία δεν έχει ηττηθεί στο «Μπομπονέρα» στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους «clasicos», με απολογισμό πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Φαλκιόνι βρίσκεται σε ανοδική πορεία όπως απέδειξε και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής όταν και πέρασε με το διπλό από την έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς με 0-2. Παλέρμο και Ρικέλμε τα γκολ για την Μπόκα που «καθάρισε» το ματς από το πρώτο εικοσάλεπτο. Για πολλοστή φορά απών ο μέσος Μπατάλια, το ίδιο ισχύει και για τον χαφ Ριβέρο όσο και για τον αμυντικό Σελάι.

Ρίβερ: Με την τύχη τους τα έχουν βάλει όλοι στο στρατόπεδο της Ρίβερ, αφού η εντός έδρας ήττα από την Ολ Μπόις με 0-2, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα της αναμέτρησης αλλά και αυτό που άξιζε να πάρει η κάθε ομάδα από το χορτάρι του «Μονουμεντάλ». Δέχθηκε το πρώτο χτύπημα λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος και το δεύτερο στις καθυστερήσεις για να γνωρίσει την τρίτη εντός έδρας ήττα της στην τρέχουσα Κλαουσούρα. Στόχος της να αποφύγει τα μπαράζ υποβιβασμού, στο προσεχές ματς ενδέχεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του στόπερ Μαϊδάνα, επιστρέφει από τιμωρία ο μπακ Χουάν Ντίας.


ΟΛΙΜΠΟ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Ολίμπο: Αήττητη από τις 2 του Απρίλη (όταν και ητ
Keywords
Τυχαία Θέματα