Άστατος ο καιρός την Πέμπτη

08:42 8/3/2012 - Πηγή: 24wro
Άστατος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη 8 Μαρτίου. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες...
θα σημειωθούν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι έντονα.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα τις μεσημεριανές ώρες κυρίως
στα βόρεια του νομού. Βελτίωση του καιρού αναμένεται να σημειωθεί μέχρι το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες-παράκτιες περιοχές της Μακεδονίας. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα στη δυτική Μακεδονία πιθανώς πρόσκαιρα να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα στο Ιόνιο, την ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο 7 πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο
Θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές, πρόσκαιρες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα νότια θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στη δυτική Κρήτη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα