Αστρολογικό κους-κους

11:56 1/12/2011 - Πηγή: 24wro
Νέα, κουτσομπολιά, φήμες, μαγειρεμένα με... αστρολογική συνταγή ...
Lucio Magri – Το ξεθωριασμένο όραμα, υπέδειξε το τέλος
Σύμφωνα με δημοσίευση της Ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, ο ιδρυτής της αριστερής εφημερίδας Il Manifesto, έδωσε τέλος στη ζωή του στα 79 του χρόνια. Ήταν δε, τόσο αποφασισμένος, που πήγε στην Ελβετία, χώρα στην οποία υπάρχει ανοχή στην υποβοηθούμενη αυτοκτονία, δίνοντας τέλος στη ζωή του με τη βοήθεια ενός γιατρού.

Η κατάθλιψη τον βασάνιζε χρόνια, βλέποντας τα οράματά του για αλλαγή
να τσαλακώνονται ένα –ένα. Η αιτίες της αυτοκτονίας του ήταν συνδυαστικές και περιελάμβαναν προσωπικές αποτυχίες με την ακραία περιθωριοποίηση των αριστερών κομμάτων στην Ιταλία, αλλά και το θάνατο της γυναίκας του, που τον συνέδεε με τον κόσμο.

Η εφημερίδα Il Manifesto ιδρύθηκε το 1969 με τη βοήθεια δύο νεαρών αριστερών και ήταν η κριτική φωνή στο εσωτερικό του Κομμουνιστικού Κόμματος. Ίδρυσε το Κόμμα της Προλεταριακής Ενότητας και έχει γράψει αρκετά βιβλία.

O Lucio Magri αντιλαμβάνονταν τα πράγματα με τη μεγαλοσύνη ενός Λέοντα, που δεν υποκύπτει σε καμία ηθική και ιδεολογική ταπείνωση. Πάνω εκεί βασίστηκε και η κατάθλιψη που βίωσε, την οποία η σύνοδος Ήλιου – Δία στο ζώδιο του Λέοντα διόγκωσε ακόμα πιο πολύ. Ο ανήσυχος νους του υποκινούνταν από τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στο Λέοντα σε τρίγωνο με Ουρανό, που του έδωσε την αριστερή αντισυμβατική ιδεολογία, αλλά και πολλά απροσδόκητα γεγονότα. Η πιθανότατη θέση της Σελήνης στους Ιχθείς συμβάλει στην ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία του, αλλά όχι με την στενή έννοια της ανήμπορης θλίψης, που δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί, (σύμφωνα με τις όψεις και χωρίς να γνωρίζουμε οικοθεσία).

Ήταν πράγματι γενναίο να ζητήσει βοήθεια για να πεθάνει, καταπίνοντας το εξάγωνο Άρη – Ποσειδώνα, σαν χάπι που θα φέρει τη λύτρωση.

(19/8/1932 Ferrara, Italy)

Παναγιώτης Πετράκης – Σε αλματώδη βήματα στο Βοτανικό

Από τις 11/11 που έκανε πρεμιέρα το νέο καλλιτεχνικό σχήμα στο Βοτανικό, έχει κερδίσει το κοινό, ενώ όλοι μιλούν για τη συνεργασία Μαρινέλας και Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η βασίλισσα της καλλιτεχνικής πίστας Μαρινέλα, που την πατάει σχεδόν 55 χρόνια, συνταιριάζεται άψογα με την αρχόντισσα Νατάσα Θεοδωρίδου συμπληρώνοντας η μία την άλλη, σαν τον άξονα των ζωδίων τους (Ταύρος – Σκορπιός αντίστοιχα). Εκείνος όμως που συμπληρώνει ιδανικά και τις δύο, είναι ο Παναγιώτης Πετράκης, που έχει καταφέρει να ακούσει τον ήχο του χειροκροτήματος στο ίδιο μέγεθος με τις προαναφερόμενες.

Ο συμπαθής και πολυταλαντούχος ηθοποιός, τραγουδιστής και performer, δεν επιλέχτηκε καθόλου τυχαία.

Ο τονισμένος 7ος οίκος τον στήνει πολύ συχνά στην πόρτα του για να υποδέχεται λαμπρές επαγγελματικές προτάσεις. Η σύνοδος Ερμή - Ποσειδώνα στον Τοξότη σε τρίγωνο με Κρόνο, χαρίζουν σοβαρότητα, κρίση και διαίσθηση, ενώ διαμορφώνουν τη βαθιά φωνή και το άφθονο τραγουδιστικό του ταλέντο. Η Σελήνη στον ζώδιο του Υδροχόου, στο Μεσουράνημα,
Keywords
Τυχαία Θέματα