Χιονιάς από το Σαββατοκύριακο

21:01 12/1/2012 - Πηγή: 24wro
Μικρή... ανάσα από τον χιονιά που μας επισκέφθηκε τις τελευταίες μέρες...
Αλλά μετά από το σύντομο διάλειμμα.
της Παρασκευής, ο καιρός θα χαλάσει και πάλι από το Σαββατοκύριακο.

Τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο έχουν υποχωρήσει, αλλά και σήμερα υπάρχουν δρόμοι που παραμένουν κλειστοί και η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες.
Κλειστός είναι ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω, στην Πεντέλη από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τη διασταύρωση για τον Άγιο Πέτρο, στη Φυλή
από τη Μονή Κλειστών έως τα Δερβενοχώρια, από τα Βασιλικά κτήματα μέχρι το Κατσιμίδι, η Εθνική Αντιστάσεως στην Καισαριανή προς τις κεραίες του Υμηττού και η Αγίας Τριάδος, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Από τις 11:00 έχει αρθεί το γενικό απαγορευτικό απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό αλλά και για τα νησιά του Ιονίου. Τα προβλήματα, πάντως, παραμένουν. Απόδειξη η ταλαιπωρία των επιβατών του Faistos Palace, που... εγκλωβίστηκαν μέσα στο πλοίο!

Στην Κρήτη όπου βρέχει ασταμάτητα ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του αφού παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Βελτίωση του καιρού από απόψε - Νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο

Σταδιακή βελτίωση του καιρού περιμένουμε από απόψε όμως νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη χώρα μας από το Σαββατοκύριακο.

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Περιμένουμε ηλιοφανεια σχεδόν σε όλη τη χώρα και μόνο στα δυτικά και νότια το βράδυ και τη νύχτα θα έχουμε κάποιες συννεφιές και ίσως βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 μποφορ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 εως 9 βαθμούς στα βόρεια, από -3 εως 14 βαθμούς στα κεντρικά και από 11 εως 14 βαθμούς στα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε λιακάδα και βοριαδάκι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 3 εως 13 βαθμούς κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ
Αρχίζει και χαλάει πάλι ο καιρός καθώς περιμένουμε νεφώσει με λίγες βροχές στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια αλλά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιονια θα πέσουν στα ορεινά αυτών των περιοχών και χιονόνερο στις ημιορεινές περιοχές. Οι βορειοδυτικοι άνεμοι θα φτάσουν στα πελάγη τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από -6 εως 6 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 εώς 16 βαθμούς και στα νησιά από 11 εως 18 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αρχικά λιακάδα αλλά από το απόγευμα και μετά θα συννεφιάσει κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εως 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 εως 13 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΡΙΑΚΗ
Περιμένουμε βροχές στα πεδινά, χιονόνερο στα ημιορεινά και χιόνια στα ορεινά κυρίως στα ανατολικά και νοτια διαμερίσματα της ηπειρωτικής χώρας. Δηλαδή στη Μαγνησία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στην Κρήτη. Οι βοριάδες που θα δυναμώσουν θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο ενώ νοτιότερα θα έχουμε δυτικούς ανέμους με την
Keywords
Τυχαία Θέματα