ΔΕΙΤΕ: Ελένη VS Ελεονώρα

01:16 30/7/2011 - Πηγή: 24wro
Μονομαχία θα έχουμε φέτος, όχι στο Ελ Πάσο αλλά κάτω από τον καυτό ήλιο στις παραλίες...
των ελληνικών νησιών , μεταξύ των δύο πιο εκρηκτικών ξανθών της ελληνικής τηλεόρασης.

Με όπλο το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ,το μαγιό τους η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη... συναγωνίζονται για το ποια θα φορέσει τα περισσότερα, τα πιο εντυπωσιακά, και κυρίως
τα πιο μικροσκοπικά.

Μετά από έναν πρόχειρο έλεγχο που κάναμε στις μέχρι τώρα καλοκαιρινές τους εμφανίσεις νικήτρια κατά κράτος αναδεικνύεται η παρουσιάστρια του STAR Ελεονώρα Μελέτη.



Μετά από έναν πρόχειρο έλεγχο που κάναμε στις μέχρι τώρα καλοκαιρινές τους εμφανίσεις νικήτρια κατά κράτος αναδεικνύεται η παρουσιάστρια του STAR Ελεονώρα Μελέτη.



Κορμί καλογυμνασμένο, χυμώδες, με τατουάζ σε επίμαχα σημεία που κάνουν τη διαφορά. Η Ελεονώρα φαίνεται να προτιμά τα brazilian μπικίνι σε όλα τα χρώματα. Αγαπάει τα στράπλες μαγιό που της επιτρέπουν να μαυρίζει ομοιόμορφα.


Δεν αποχωρίζεται ποτέ τα τεράστια γυαλιά ηλίου για προστασία, ενώ πολλές φορές αναδεικνύει το στυλ της με μπαντάνες. Από την Αίγινα, το Λουτράκι μέχρι και τη Μύκονο η Ελεονώρα Μελέτη μας έχει δείξει τουλάχιστον έξι διαφορετικά μαγιό και... ευτυχώς έπεται συνέχεια γιατί το καλοκαίρι είναι μακρύ στην Ελλάδα.

 
Η Ελένη Μενεγάκη διαθέτει μία από τις πιο κομψές σιλουέτες της ελληνικής σόουμπιζ. Για το καλοκαίρι προτιμά girly μαγιό, εμπριμέ ή σε ροζ παλ αποχρώσεις. Δεν αποχωρίζεται τα μεγάλα ψάθινα καπέλα ενώ πολλές φορές στολίζει τα μαλλιά της με λουλούδια ακόμη και στην παραλία. Φέτος οι διακοπές της ξεκίνησαν αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της. Η Άνδρος και η Νάξος φαίνεται ότι αυτό το καλοκαίρι είναι οι αγαπημένοι προορισμοί της παρουσιάστριας του "Καφέ με την Ελένη".


Keywords
Τυχαία Θέματα