ΔΕΙΤΕ: Η Νέα Υόρκη στολίστηκε για τα Χριστούγεννα

12:16 1/12/2011 - Πηγή: 24wro
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center άναψε και φώτισε ολόκληρη τη Νέα Υόρκη!
Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση με άφθονη μουσική, παρουσιαστές της οποίας ήταν ο ο Neil Diamond και ο Cee Lo Green, φωταγωγήθηκε για 78η φορά το σχεδόν 23 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο από τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Michael Bloomberg.

Πρόκειται
για μια από τις πιο παλιές παραδόσεις της Νέας Υόρκης. Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center στήθηκε το 1931, από τους εργάτες που δούλευαν στην οικοδόμηση του Κέντρου, ενώ η πρώτη επίσημη τελετή για τη φωταγώγηση του δέντρου έγινε το 1933.

Πλήθος αστέρων παρευρέθησαν στην εκδήλωση με την τραγουδίστρια Kylie Minogue να κλέβει την παράσταση, ντυμένη ως sexy βασίλισσα του χιονιού. Φορώντας μαύρο κολλάν, λευκή γούνα που κάλυπτε το κεφάλι και μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο, η Kylie ανέβηκε στην στολισμένη με γλυκίσματα σκηνή του Rockfeller Center και ερμήνευσε το «Santa Baby». Εκτός από την Kylie, η Mariah Carey τραγούδησε το νέο της single «Οh!Santa», ενώ ακολούθησαν η Jessica Simpson με το «I’ll Be Home For Christmas» και η Susan Boyle με το «Away In A Manger».

Περίπου 50.000 θεατές έσπευσαν να παρακολουθήσουν live τη φωταγώγηση, που μεταδόθηκε και σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ύψος 22,5 μέτρα και 30.000 φωτάκια, ενώ στην κορυφή είναι τοποθετημένο ένα τεράστιο αστέρι με swarovski.

Το δέντρο του Rockefeller Center θα μείνει φωτισμένο μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Όταν τα φώτα σβήσουν, θα γίνει ξυλεία στη φιλανθρωπική οργάνωση Habitat for Humanity.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο...
Keywords
Τυχαία Θέματα