ΔΕΙΤΕ: Οι 13 πιο διάσημοι κατά συρροή δολοφόνοι

22:43 19/3/2012 - Πηγή: 24wro
Θα προσπαθήσετε πολύ για να τους εντοπίσετε μέσα στο πλήθος...
Φαίνονται ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς είναι γλυκομίλητοι και ευγενικοί. Μέσα τους όμως κρύβουν ένα θανάσιμο μυστικό. Οι ζωές τους έγιναν κινηματογραφικές ταινίες, με εκατομμύρια εισπράξεις στις αίθουσες όλου του κόσμου.Δείτε στην συνέχεια τους πιο διάσημους κατά συρροή δολοφόνους που γνώρισε η ανθρωπότητα.

Γιος του Σαμ

Ο David Berkowitz, γνωστός και ως «Γιος του Σαμ», σκότωσε έξι και τραυμάτισε επτά ανθρώπους
στην πόλη της Νέας Υόρκης από τον Ιούλιο του 1976 έως τον Αύγουστο του 1977. Συνήθως για τις επιθέσεις του χρησιμοποιούσε ένα 0,44 διαμετρήματος περίστροφο Bulldog.
Όταν τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι τον ανάγκαζε να σκοτώσει το σκυλί του γείτονά του, ο Sam. Σήμερα βρίσκεται σε φυλακή της Νέας Υόρκης και θα βρίσκεται εκεί για τα επόμενα 365 χρόνια.

The Night Stalker
Ο Richard Ramirez, γνωστός και ως Night Stalker, καταδικάστηκε τελικά για 13 κατηγορίες για φόνο, 5 κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, 11 σεξουαλικές επιθέσεις, και 14 διαρρήξεις. Για να τον εντοπίσουν, οι ντετέκτιβ της αστυνομίας σύγκριναν το DNA που βρήκαν με το DNA όλων όσων είχαν καταδικαστεί για βίαιες επιθέσεις στην Καλιφόρνια…
Ο Ramirez ήταν θαυμαστής του περίφημου συγκροτήματος AC/DC. Κατά την σύλληψη του ισχυρίστηκε, πως επηρεάστηκε για τις πράξεις του, από το τραγούδι Night Prowler των AC/DC. Ένα τραγούδι που αναφέρεται σε επισκέψεις αργά το βράδυ στην φιλενάδα σου, όταν οι υπόλοιποι κοιμούνται. Μάλιστα σε μια από τις δολοφονίες, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκε ένα καπέλο που είχε πάνω του ραμμένο το λογότυπο του συγκροτήματος. Ο Night Stalker έχει καταδικαστεί σε θάνατο.

O κανίβαλλος του Μιλγουώκι
Ο Jeffrey Dahmer,γνωστός και ως κανίβαλλος του Μιλγουώκι εργάζονταν σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας. Μάλιστα από τους συναδέλφους του θεωρούνταν ήπιος και γαλήνιος άνθρωπος. Στην πραγματικότητα όμως δεν ήταν. Σε διάστημα 13 ετών από το 1978 μέχρι και το 1991 όταν και συνελήφθη, σκότωσε 17 άνδρες και αγόρια.
Οι δολοφονίες του ήταν φρικιαστικές.. νεκροφιλία, κανιβαλισμός, και βασανισμός μέχρι θανάτου. Πέθανε στην φυλακή, όταν ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από κάποιον άλλο τρόφιμο, το 1994.

Ted Bundy
Ο ιδανικός γαμπρός για κάθε πεθερά. Τουλάχιστον μέχρι να αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά ήταν. Η διπλή ζωή του ξεκινούσε την ώρα που έδυε ο ήλιος. Πάρκαρε το αυτοκίνητο του, έδενε με ένα επίδεσμο το χέρι του και ζητούσε βοήθεια από μαθήτριες να του κουβαλήσουν τα βιβλία στο αυτοκίνητο. Η δράση του κράτησε 4 χρόνια. Από το 1974 έως και το 1978 που συνελήφθη. Στη δίκη υπερασπίστηκε τον εαυτό του χωρίς δικηγόρο, παίρνοντας δύναμη από τα γράμματα των γυναικών που έφταναν κατά χιλιάδες στη φυλακή.
Μάλιστα παντρεύτηκε μία συγκρατούμενή του με την οποία απέκτησε και παιδί.Αν και ομολόγησε 28 φόνους, οι αρχές υπολόγισαν ότι μ
Keywords
Τυχαία Θέματα