ΔΕΙΤΕ: Το... θηριώδες κατακόκκινο δώρο για τους Alonso και Massa

20:52 2/2/2012 - Πηγή: 24wro
Το 2010, οι δύο οδηγοί της Ferrari, είχανε πάρει δώρο από ένα Abarth 695 Tributo Ferrari και σήμερα πήρανε ακόμη ένα...
λίγο μεγαλύτερο αυτή τι φορά. Ο Fernando Alonso και o Felipe Massa πλέον θα προσθέσουν στο γκαράζ τους και ένα κατακόκκινο Ferrari Rosso Corsa, Jeep
Grand Cherokee SRT8 με μαύρες λεπτομέρειες. Μάλιστα είναι οι πρώτοι Ευρωπαίοι οι οποίοι γίνονται κάτοχοι του Αμερικάνικου θηριώδη SUV. Τα νέα αυτοκίνητα των δύο πιλότων της F1 διαθέτουν μαύρη ματ οροφή, carbon καθρέπτες, κόκκινες λεπτομέρειες στο λογότυπο της Jeep και μια ιταλική σημαία στο κάτω μέρος της αεροτομής, έτσι ώστε να αποδώσουν φόρο τιμής στο περσινό μονοθέσιο της Scuderia Ferrari F150º.

Φοράνε χαμηλότερες αναρτήσεις κατά 1.5 εκ. και πατάνε πάνω σε 20″ μαύρες ζάντες. Στο εσωτερικό, οι μηχανικοί της Jeep, τοποθέτησαν κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις, σπορ τιμόνι με κόκκινες ραφές με τον πίνακα οργάνων να διαθέτει κίτρινο καντράν, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Ferrari στα αυτοκίνητά της.

Μηχανικά φοράνε φορά τον 6.4-λίτρων V8 HEMI κινητήρα απόδοσης 470 ίππων με 630 Nm ροπής που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5 δευτ. το 400αρι σε περίπου 13 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 257 χλμ/ώρα. Φορά ενεργές αναρτήσεις, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και φρένα της Brembo τα οποία ακινητοποιούν το αυτοκίνητο από τα 100 χλμ/ώρα σε 35 μέτρα.

autoblog.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα