Το δράμα της Τάμτα και οι επισκέψεις της στη φυλακή

20:16 2/2/2012 - Πηγή: 24wro
Αναμφίβολα η Τάμτα είναι ένα από τα πρόσωπα της εγχώριας σόου μπιζ που διατηρεί πάντα χαμηλούς τόνους...
σε σχέση με την οικογενειακή και προσωπική της ζωή. Προσηλωμένη στην επαγγελματική της καριέρα, αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού της, δεν έχει δώσει ποτέ λαβές για σχόλια σχετικά με τα προσωπικά της. Ωστόσο, ένα γεγονός που συνέβη στην οικογένειά της πριν από τρία χρόνια ταλαιπωρεί και στενοχωρεί την ίδια όσο και την οικογένειά της.

Τον Μάιο του 2009 ο 22χρονος τότε ετεροθαλής αδερφός της Βλαντιμίρ Απριντονίντζε συνελήφθη
από τις αστυνομικές αρχές για ληστεία σε σούπερ μάρκετ στου Ζωγράφου. Πάνω του βρέθηκαν 1.500 ευρώ τα οποία φέρονται να είχαν αποσπάσει μαζί με τον συνεργό του από το ταμείο, καθώς κι ένα όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία. Η οικογένεια της Τάμτα είχε ασκήσει έφεση για να αποφυλακιστεί ο Βλαντιμίρ ωστόσο οι δικαστικές αρχές δεν φαίνεται να πείστηκαν. Κατά την πρώτη έφεση, τους πρώτους έξι μήνες φυλάκισης του νεαρού Γεωργιανού, ο

Απριντονίντζε είχε υποστηρίξει ότι μετάνιωσε πλήρως για τις πράξεις του, δεν είναι ύποπτος φυγής μιας και μένει μόνιμα στην Ελλάδα με τη μητέρα του, και ζήτησε να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Τρία χρόνια μετά ο 25χρονος σήμερα Βλαντιμίρ παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και η οικογένεια της Τάμτα ζει το δικό της μαρτύριο. Η ποινή φυλάκισης είχε οριστεί στα έξι χρόνια προσωπικής κράτησης, και η νεαρή τραγουδίστρια ακόμα ελπίζει ότι ο αδελφός της θα αποφυλακιστεί νωρίτερα από την εξαετία.

Το σίγουρο είναι ότι το γεγονός αυτό έχει στοιχίσει πολύ στη Γεωργιανή τραγουδίστρια. Πηγές από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι από τότε που συνέβη αυτό η Τάμτα έχει αλλάξει. Παρόλο που είναι πολύ δυνατή και προσπαθεί να στηρίζει την αγαπημένη της μητέρα αλλά και τον αδερφό της, είναι στιγμές που ξεσπά σε πολύ δικούς της ανθρώπους. Τη θλίβει πολύ το γεγονός ότι ο αδερφός της βρίσκεται στα κρατητήρια. Η ίδια φροντίζει να τον επισκέπτεται συχνά στα κρατητήρια του Κορυδαλλού όπου κρατείται, και μάλιστα σε κάθε της επίσκεψη φροντίζει να περνά πάντα απαρατήρητη.
Keywords
Τυχαία Θέματα