Δεν εφησυχάζει ο Μουρίνιο!

17:02 17/2/2012 - Πηγή: 24wro
Τι και αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα μόνο αν δεν… κατέβει στους εναπομείναντες αγώνες έχοντας αέρα δέκα βαθμών από την Μπαρτσελόνα, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, τονίζοντας πως θα ήταν σπουδαίο οι «μερένχες» να τερματίσουν έστω και με έναν βαθμό πάνω από τους «μπλαουγκράνα»!

«Θα ήθελα να κατακτήσω το πρωτάθλημα αύριο. Νομίζω πως είναι αδύνατο να στεφθούμε πρωταθλητές μέσα στο Καμπ Νου. Για μένα είναι ανοησία να πιστεύει κανείς ότι μπορούμε να πάρουμε διαφορά 15 πόντων από μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Εάν πάρουμε το πρωτάθλημα με
έναν πόντο διαφορά, θα είναι κάτι το σπουδαίο», τόνισε αρχικά ο «Special One» στη συνέντευξη Τύπου, πριν τη σαββατιάτικη (18/2) αναμέτρηση με τη Σανταντέρ, για να κρούσει μάλιστα τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του:
«Παρά το γεγονός πως είμαστε δέκα βαθμούς πάνω από την Μπαρτσελόνα, είναι ικανή να κάνει ένα σερί νικών που θα μας προβληματίσει αν έχουμε κάποια απώλεια».
Ερωτηθείς για το επεισόδιο με τον διαιτητή του τελευταίου «clasico», κατέληξε: «Στο πάρκινγκ του Καμπ Νου ήμουν πολύ ευγενικός σε σχέση με αυτό που είχε προηγηθεί στο γήπεδο λίγο πριν».

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα