Διάσημος αστρολόγος είχε προβλέψει το θάνατο της Lady D

21:51 23/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο διάσημος αστρολόγος Russell Grant... υποστηρίζει ότι είχε προβλέψει τη δολοφονία της πριγκίπισσας Diana και δηλώνει χαρακτηριστικά: "Της είπα να μην πάει πουθενά με τον Dodi".
Ο αστρολόγος υποστήριξε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο των Times ότι είχε κάνει την πρόβλεψη 21 ημέρες πριν από το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, που έβαλε τέλος στη ζωή της
Lady D.
Ο Grant είπε ότι η πρόβλεψη του θανάτου της ήταν τυπωμένη σε μια εφημερίδα στις 10 Αυγούστου του 1997. Είχε προειδοποιήσει το "Ρόδο της Αγγλίας" ότι βρίσκεται μπροστά σε μεγάλο κίνδυνο αλλά το τέλος ήταν προδιαγεγραμμένο. Στις 31 Αυγούστου πέθανε.
Μπορεί να ισχυρίζεται ότι το αυτοκινητιστικό ήταν στημένο αλλά ο Grant δεν προχωράει σε περισσότερες αποκαλύψεις. "Ποιος ξέρει ποιος το έκανε; Νομίζω ότι υπάρχουν ακόμη ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν, αλλά μη με ρωτάτε. Έχω βάλει τελεία στο θέμα", λέει.
Η καριέρα του αστρολόγου έχει αναβιώσει λόγω της εμφάνισής του στο χορευτικό show του BBC "Strictly" και τώρα, που είναι πάλι στο προσκήνιο, επαναφέρει το θέμα του χαμού της Diana.
Keywords
Τυχαία Θέματα