«Διαζύγιο» για το δίδυμο του ANT1;

12:06 8/6/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Σπύρος Χαριτάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή...
«MTV TAKE 20» και τον Γιώργο Σατσίδη, μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, τη σχέση του με τον Γιώργο Καραμέρο, ενώ ξεκαθάρισε τις φήμες που θέλουν το τηλεοπτικό δίδυμο του πρωινού του ANT1 να οδηγείται σε «διαζύγιο» καθώς και τα σενάρια που θέλουν τον Χρήστο Φερεντίνο να παίρνει
τη θέση του Καραμέρου.

Για το ενδεχόμενο αντικατάστασής τους με τον Γιώργο Καραμέρο στην πρωινή ζώνη από τον Χρήστο Φερεντίνο, διευκρινίζει: «Τα σενάρια τα έχω διαβάσει. Με ενδιαφέρει να έχω δουλειά, όμως έχω μάθει να κατανοώ τις μεταβολές. Κάποιο επίσημο μήνυμα δεν έχω λάβει... Και πέρυσι μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα συνεχίσουμε. Αν σταματήσει η εκπομπή, θα μπορούσα να γυρίσω στο δελτίο, να αλλάξω κανάλι ή ακόμα και να φύγω από την τηλεόραση. Εμένα το πάθος μου είναι το ραδιόφωνο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος για όσα καταφέραμε με την παρέα του ''10 με 1 μαζί''. Με τις φήμες ασχολούνται μόνο οι συνάδελφοι, κανένας τηλεθεατής δεν ασχολείται όμως... Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα».

Επιπλέον, για το αν ισχύει η φήμη ότι τον ενοχλεί ο τίτλος «Καραμεροχαριτάτοι», ξεκαθαρίζει: «Με ενοχλεί. Είμαστε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες. Θα μπορούσα να συνεχίσω και χωρίς τον Γιώργο. Τα πάμε πολύ καλά και ακόμα και όταν αρπαζόμαστε μπροστά στις κάμερες, είναι επειδή ό,τι διαφορές έχουμε τις λύνουμε on air. Αν μου πρότειναν μια πρωινή εκπομπή μόνος μου, θα την έκανα. Το βραδινό όμως, νομίζω, μου πάει πιο πολύ. Η παρουσία μου δίπλα στον Καραμέρο τον αδικεί, γιατί μου δίνει πολύ χώρο. Είναι ένας εξαιρετικός δημοσιογράφος, όμως κατέβασε ταχύτητα, για να μπορέσουμε να συνεργαστούμε».

«Την Ευγενία δεν την αντέχω»

Στην ίδια συνέντευξη σχολιάζει και τον χαρακτηρισμό που έχει δώσει ο ίδιος στην Ευγενία Μανωλίδου, αυτόν της «γυναίκας-γκαζόζα». «Για την Ευγενία, είπα ότι είναι μια γυναίκα γκαζόζα, γιατί όπως η γκαζόζα έτσι και η Ευγενία, είναι ωραία, τη χρειάζεσαι, αλλά μετά από ένα σημείο δεν την αντέχεις. Μου αρέσει η Ευγενία να τη βλέπω, είναι όμορφη όμως κάποια στιγμή δεν την αντέχω!» εξηγεί και συμπληρώνει: «Στην εκπομπή μας είναι φιλοξενούμενη, όμως έχει τον χρόνο της. Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τη δημοσιογραφία, όμως ξέρω ότι αγαπά πολύ τον φακό».

Η Λίτσα Πατέρα, σε συνέντευξή της στο «OK!» είχε πει για τη σχέση της με τους παρουσιαστές του «10 με 1 μαζί»: «Είμαστε καλά, αλλά δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε φιλική παρέα». Ο 39χρονος δημοσιογράφος επισημαίνει: «Με την κα Πατέρα ούτε εγώ θα έκανα παρέα. Είναι η μαμά του λόχου, όμως δεν είναι ο άνθρωπος με τον οποίο τα λέμε κάθε μέρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα