Διεθνές Φιλικό: Εύκολο βράδυ για την Ουαλία

12:46 27/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι διεξάγεται σήμερα Παρασκευή ανάμεσα στην Ουαλία και στη Βόρειο Ιρλανδία...  Ουαλία: Γνώρισε την ήττα (3-1) από τη Σκωτία στο ματς της Τετάρτης αν και παρατάχθηκε με ανταγωνιστική ενδεκάδα.  Αν και προηγήθηκε με τέρμα του Έρνσο στο 36’, στην επανάληψη λύγισε από την πίεση των Σκωτσέζων και δέχτηκε τρία γκολ σε 15’. Βέβαια δεν αγωνίστηκαν παίκτες που παίζουν στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς ο τεχνικός Γκάρι Σπιντ θέλησε να τους ξεκουράσει. Από αυτό προκύπτει πως ο πορτιέρο Χένεσι, ο μπακ Γκάμπιντον,
οι μέσοι Κότεριλ, Κόλισον, Ράμσεϊ, Βον αναμένεται να ξεκινήσουν στο παιχνίδι.. Απέχουν λόγω τραυματισμών οι επιθετικοί Κανού, Τσερτς, Έβανς, οι μέσοι Άλεν, Έντουαρντς, Λέντλι και οι μπακ Ουίλιαμς, Νιατάνγκα και Κόλινς.


Β. Ιρλανδία: Στο ματς της Τρίτης έχασε με το βαρύ 5-0 από την Ιρλανδία, όπως και αναμενόταν βέβαια. Παρουσιάστηκε άπειρη και δεν απείλησε καθόλου την αντίπαλη άμυνα. Ο μπακ Τόμπσον που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Ιρλανδία αλλά και οι Ντέιβις, Κλίνγκαν που τραυματίστηκαν δεν υπολογίζονται κόντρα στην Ουαλία κι έτσι αναμένεται να παίξουν παίκτες που πριν από λίγο καιρό αγωνίζονταν στην εθνική ελπίδων.


Στο… ψαχνό: Ο άσος της Ουαλίας φαίνεται από εδώ μέχρι και το Νησί, γιατί η Βόρειος Ιρλανδία απλά δεν βλέπεται. Η απόδοση του άσου ανέρχεται στο 1,75 από την 10bet.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα