Διεθνή φιλικά part 2: Μάχες στην Ευρώπη

10:00 7/6/2011 - Πηγή: 24wro
Η Νορβηγία υποδέχεται τη Λιθουανία, η Ρωσία παίζει με το Καμερούν και η Αυστρία...
με τη Λετονία σε τρεις ενδιαφέρουσες φιλικές αναμετρήσεις.


ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Νορβηγία: Την πρώτη της ήττα στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκοιύ πρωταθλήματος του 2012 γνώρισε το περασμένο Σάββατο η Νορβηγία. Οι «Βίκινγκ» δεν τα κατάφεραν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πορτογαλία, με το γκολ του Έλντερ Πόστιγκα στο 53ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό
αποτέλεσμα που έφερε τις δύο ομάδες ισόβαθμες μαζί με τη Δανία με 10 πόντους στην κορυφή του 8ου προκριματικού ομίλου. Με αλλαγές αναμένεται να παραταχτούν απόψε κόντρα στη Λιθουανία.

Λιθουανία: Δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι Λιθουανοί, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή κατάφεραν να… χάσουν από το Λιχνενστάιν εκτός έδρας (2-0). Χωρίς καμία ουσιαστική ελπίδα στον 9ο προκριματικό όμιλο του Euro 2012 οι φιλοξενούμενοι, καθώς με μόλις 4 βαθμούς βρίσκονται ήδη στο -5 από τη 2η θέση και την Τσεχία.

Tips:

• Η Νορβηγία επικράτησε με 1-0 της Λιθουανίας σε φιλική αναμέτρηση τον Αύγουστο του 1999


ΡΩΣΙΑ-ΚΑΜΕΡΟΥΝ

Ρωσία: Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αρμενία, η Ρωσία κατάφερε να κάνει την ανατροπή και με πρωταγωνιστή τον επιθετικό της Τότεναμ, Ρομάν Παβλιουτσένκο έφτασε στην τελική επικράτηση με 3-1. Πλέον οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με Ιρλανδία και Σλοβακία στην πρώτη θέση του 2ου προκριματικού ομίλου του Euro 2012 με 13 βαθμούς .

Καμερούν: Από την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τη Σενεγάλη προέρχεται το Καμερούν που… έμπλεξε για τα καλά σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2012. Τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσμενή θέση καθώς με 5 βαθμούς είναι στην 3η θέση του ομίλου, πίσω από Σενεγάλη και Κονγκό και πλέον περιμένει να… συνωμοτήσει το σύμπαν για να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Τips:

• Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 στις ΗΠΑ με τη Ρωσία να κάνει περίπατο επικρατώντας με 6-1

• Από 4 σερί under προέρχεται το Καμερούν

• Στο under και τα 5 από τα τελευταία 6 των Ρώσων


ΑΥΣΤΡΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ

Αυστρία: Την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Γερμανία γνώρισε την περασμένη Παρασκευή η Αυστρία στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012, με το γκολ του Μάριο Γκόμεζ στο 90ο λεπτό να τη «λυγίζει». Στην 4η θέση με 7 βαθμούς βρίσκεται πλέον το συγκρότημα του Ντιέτμαρ Κονσταντίνι και το -4 από το δεύτερο Βέλγιο.

Λετονία: Βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ κόντρα στο Ισραήλ εντός έδρας αναμέτρηση για τον όμιλο που βρίσκεται και η Ελλάδα και το μόνο που κατάφερε ήταν απλά να μειώσει με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάουνα στο 62. Εκτός μάχης οι Λετονοί πλέον καθώς με μόλις 4 βαθμούς βρίσκονται στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από τη Μάλτα.

Tips:

Keywords
Αναζητήσεις
filikapart
Τυχαία Θέματα