Δύσκολο «ραντεβού» για τη Λένα

14:10 23/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το σπουδαιότερο όλων, το τουρνουά τένις του Γουίμπλετον, διεξάγεται αυτές τις ημέρες... και  βρισκόμαστε ήδη στην 4η μέρα και συγκεκριμένα στο 2ο γύρο. Πολλές είναι οι  αναμετρήσεις  που ξεχωρίζουν στις γυναίκες.

Σήμερα, η νεαρή 20χρονη Σιμόνα Χάλεπ από τη Ρουμανία θα αντιμετωπίσει την περσινή κάτοχο του Γουίμπλετον Σερένα Γουίλιαμς. Δεν τίθεται κάποιο θέμα για το ποια θα κερδίσει, καθώς είναι προφανές πως η απόδοση στη νίκη της Γουίλιαμς είναι αστεία και κυμαίνεται στο 1,09, ενώ της Χάλεπ 9,20.

Έχουμε όμως και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς η δικιά μας Ελένη Δανιηλίδου θα αντιμετωπίσει
το νούμερο 18 της παγκόσμιας κατάταξης, την Άννα Ιβάνοβιτς από τη Σερβία. Δύσκολα τα πράγματα για την Δανιηλίδου, αφού πιθανή νίκη της αποδίδει στο 7,75 ενώ για την Ιβάνοβιτς η απόδοση φτάνει το 1,14.

Καμία τύχη δεν πρόκειται να έχει και η Βρετανίδα Λάουρα Ρόμπσον κόντρα στην Μαρία Σαράποβα (Νο. 6). Η νίκη της Σαράποβα έχει απόδοση κοντά στο 1,03, πολύ λογικό, και 23,00 για τη Ρόμπσον.

Άξιο αναφορά είναι και το ζευγάρι Σκιαβόνε-Ζαχλάβοβα. Η Ιταλίδα Σκιαβόνε (Νο.7) κρίνεται ως φαβορί στον αγώνα αυτό με απόδοση στο 1,29, ενώ η Τσέχα Ζαχλάβοβα 4,15. Τέλος, ένα ζευγάρι στο οποίο αξίζει να ποντάρεις στο αουτσάιντερ είναι αυτό μεταξύ της Εράνι και της Μπονταρένκο. Πιθανή νίκη της Εράνι βρίσκεται σε απόδοση κοντά στο 1,40 και της Μπονταρένκο στο 3,30.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα